Home Crna kronika Izbio djevojci zube jer ga je maknula s profilne fotke

Izbio djevojci zube jer ga je maknula s profilne fotke

SHARE

Kada je odlučila promijeniti profilnu fotografiju na Facebooku, Britanka Lois Ashton nije ni sanjala da će ju to ‘stajati’ tri izbijena zuba i slomljene čeljusti.

No, upravo se to dogodilo nakon što su se Lois i njen partner vratili iz izlaska s prijateljima koji je prošao u najboljem redu, piše 24sata.

Lois Ashton je naime odlučila za profilnu fotografiju staviti svoju novu fotografiju na što je Andrew poludio jer je na staroj profilnoj fotografiju uz nju bio i on.

– Prvih nekoliko mjeseci veze sve je bilo savršeno, prisjetila se Lori početka veze s Andrewom, piše Daily Mail.

– Kako su mjeseci prolazili, tako se i on mijenjao. Prvo me pljusnuo. Onda me udario i ostavio mi masnicu na oku.

– Već tad sam ga trebala ostaviti, no on bi svaki put plakao i ispričavao se, pa sam ostajala s njim, ispričala je Lois.

Kada se dogodio posljednji i najbrutalniji napad, Lois se bojala za vlastiti život. Tada je istrčala iz kuće i krvava lica prolaznike molila za pomoć. Sada bivši partner ju je udarao toliko brutalno da joj je jedan zub probio desni i gotovo ušao u nos.

Lois danas pati od PTSP-a, ima napadaje panike te ima problema s izlaskom iz stana i u komunikaciji s ljudima. Andrew McNair prvotno je osuđen na 36 mjeseci zatvora, ali vani je bio već nakon 11, zbog dobrog ponašanja, piše Bljesak.info