Home Crna kronika (BALKANIZAM) POGLEDAJTE VIDEO Nesvakidašnje scene na bazenu: dok su djeca od 14...

(BALKANIZAM) POGLEDAJTE VIDEO Nesvakidašnje scene na bazenu: dok su djeca od 14 godina igrala vaterpolo, roditelji se na tribinama tukli

SHARE

Kakav kaos na beogradskom bazenu na Banjici, dok su dječaci od 14 godina igrali utakmice prve runde Kupa, na tribinama su se potukli roditelji.

I to tako žestoko da je morala intervenirati policija, a hitna pomoć jem orala ukazati pomoć ozlijeđenima. I da stvar bude još gora u tučnjavi su vrlo aktivno sudjelovale i majke igrača.

Inače utakmicu su igrale mlade nade Partizana i Beograda, utakmica sama po sebi nije imala rezultatski značaj jer su obje momčadi izborile plasman u narednu rundu. Što je bio okidač da se na nešto manje od tri minute sukobe roditelji još nije poznato.

No iz Partizana su promptno reagirali, odmah je krenuo prijedlog disciplinskoj komisiji kluba da se roditeljima zabrani ulaz na tribine do kraja sezone, a suspendirali su i trenera Sinišu Budraka. Iako trener Budrak nije inicirao nered, njegovo ponašanje i prigovori sucima nisu razina kakvu Partizan želi. Ujedno su iz kluba poslali u Savez i zahtjev da se utakmica registrira rezultatom 5:0 za Beograd.

Roditeljima svojih igrača iz tajništva kluba, osim prijedloga za “protjerivanje s tribinama” očitali su lekciju i poručili im “da ne izigravaju djelitelje pravde, već da u miru uživaju u uspjesima djece”, piše Slobodna Dalmacija.