Home Zanimljivosti Karleuša objavila prijeteću poruku Vranješu: “Crve bolesni, ti si završio svoje”

Karleuša objavila prijeteću poruku Vranješu: “Crve bolesni, ti si završio svoje”

SHARE

Jelena Karleuša objavila je prijeteću poruku nogometašu Ognjenu Vranješu, nakon što su srpski mediji objavili gole fotografije na kojima je navodno ona.

Karleuša je poruku objavila na svom Facebook profilu, a riječi nije štedjela. Izvrijeđala je Vranješa i poručila mu da “nogomet više neće nikad nigdje zaigrati” i nazvala ga “rasističkim fašističkim govnom”.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Svim medijima za Ognjena Vranješa:

Ti crve mali nećeš nogomet zaigrati više nikad nigdje. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno!

Ti crve bolesni možeš montirati slike i snimke i što god ti padne na pamet, možeš roditi snimku kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš smisliti što god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno crve to želio! Žalim tvoju ženu i tvoje dijete crve! Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se crve! Brzo!!!!

Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela biti s tobom – džabe ti je!

Po cijenu mog života, po cijenu da se razvedem a neću, po cijenu da mi prijete smrću – ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurčića koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi prijetio i ucjenjivao da ćeš me razapeti, džabe si prijetio da ćeš se zbog mene ubiti – ti crve meni ne možeš ništa!

Duško Tošić je za tebe, crve mali netko kome ti nisi ni do koljena! Ni kao nogometaš niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pičkica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smijemo ti se sad zajedno crve!

Smiju ti se svi!!!! Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih mnogo, koje opsjedaš porukama i slikama! Paćeniku!

Moj savjet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jebati prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Jebem li ti zlo sjeme devijantno!

Ti si završio svoje”, napisala je Karleuša, prenosi Index.hr