Home Zanimljivosti Karleuša otkrila detalj o svom spolnom organu da dokaže da nije na...

Karleuša otkrila detalj o svom spolnom organu da dokaže da nije na porno slikama

SHARE

Afera s fotografijama na kojima se navodno nalazi gola Jelena Karleuša ima sve predispozicije da postane najgnjusnija afera ovih prostora.

Ako niste pratili, kratka kronologija uključuje najprije činjenicu da su srpski portali objavili eksplicitne fotografije te tvrde da je na njima jedna od najvećih srpskih zvijezda.

Ubrzo se javila sama Karleuša na Facebooku i napisala podulje priopćenje puno uvreda i prijetnji te začinjeno psovkama.

Potom je objavila i poruke koje joj je Vranješ navodno slao, a namjerno nije obrisala njegov belgijski broj telefona.

“Ovako je Ognjen Vranješ prijetio da će se ubiti i tvrdio da mi je najbolji drug. Broj telefona objavljujem namjerno. Belgijski”, poručila je.

“Ja sam duh! Ne postojim više. Pijem sam kući! Mrtav sam pijan! Ako umrem večeras znaj da sam ti najbolji drug!”, piše u porukama koje je objavila, a koje joj je prema njenim tvrdnjama slao Vranješ.

Karleuša ga je optužila da je montirao fotografije na kojima je navodno ona, kako bi joj se osvetio jer nije htjela biti s njim.

“Ti crve bolesni možeš montirati slike i snimke i što god ti padne na pamet, možeš roditi snimku kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš smisliti što god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno crve to želio! Žalim tvoju ženu i tvoje dijete crve! Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se crve! Brzo!!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela biti s tobom – džabe ti je! Po cijenu mog života, po cijenu da se razvedem a neću, po cijenu da mi prijete smrću – ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurčića koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi prijetio i ucjenjivao da ćeš me razapeti, džabe si prijetio da ćeš se zbog mene ubiti – ti crve meni ne možeš ništa!”, napisala je, između ostalog, Karleuša.

Novi detalj u priči je da se prebacila na svoj profil na Twitteru, gdje je krenula u opisivanje svog spolnog organa, tvrdeći da to radi jer je na to prisiljena.

“Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski spolni organ nemaju veze s mojim spolnim organom. A evo otkrit ću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam madež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu dijelim s vama”, napisala je.