Home Društvo ‘Ono kad odeš u kino, daš 287 kuna i oboliš na živce’:...

‘Ono kad odeš u kino, daš 287 kuna i oboliš na živce’: iskustvo ovog Splićanina zapalilo je internet, jeste li i vi doživjeli nešto slično?

SHARE

Od kad su se i po Splitu razmnožili multiplexi, svi smo se, budimo iskreni, malo raskomotili. Em nema više straha od barbe s lampadinom koji bi nas mogao pozvati na red ako se previše opustimo, em se često dogodi da se u dvorani zatekne tek šačica gledatelja pa se svi mogu nauživati luksuza o kojem su prije mogli samo sanjati – ne mislimo na specijalne efekte nego na one male komode koji nam prije, u pretrpanim kino dvoranama, nisu uopće padali napamet: recimo prebacivanje kaputa preko susjednog, praznog sjedala, odlaganje ića i pića na sjedalicu s druge strane, pružanje nogu preko cijelog prolaza kao da smo u sebe doma… i tako, znate već.

Takvi odlasci u kino ostaju u dugom i lijepom sjećanju, no ponekad sve krene po zlu. Pročitajte ovo iskustvo objavljeno na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, gdje je izazvalo veliku pažnju posjetitelja – preko 280 komentara i više od 1,6 tisuća pregleda. Jeste li i sami doživjeli nešto slično?