Home Zanimljivosti UPITNO UKIDANJE VIZA ZA NJEMAČKU: Video koji slavi “vakat kada će doći...

UPITNO UKIDANJE VIZA ZA NJEMAČKU: Video koji slavi “vakat kada će doći rat” i priziva “braću mudžahide iz Europe” u Bosni postaje viralan

SHARE

Naš dragi sugrađanin Vahidin Delić objavio je simpatičan video u kojem građanin BIH poziva na suživot BIH i europskih mudžahida. Što je na tragu građanskih vrijednosti kakve nam svakako trebaju. Jer mi želimo europske vrijednosti, piše u svom komentaru ovog videa Poskok.info

Komentar Poskoka prenosimo u cijelosti:

Bit će se radi o buntu našeg sugrađanina, reakciji na izjave nekih političara iz Sarajeva koji su kazali kako EU može čekati. E pa ne može. Europski mudžahidi žele biti sjedinjeni s nama. I to je u redu.

U samo tri dana video je skupio preko tisuću lajkova, svi komentari su pohvalni a video se i dalje uspješno  dijeli. Ideja građanske Bosne uspješno jača i nikakvi Komšići i Džaferovići ne mogu zaustavi EU put u Bosnu. Ili obrnuto. Svejedno.

Ironiju na stranu, teorija kaže da se Facebook objave s govorm mržnje u BIH nadziru u Sarajevu. Pa se postavlja pitanje kako je moguće da FB poziv u rat ne zaustavlja?

Uz to se rat najavljuje kao vjerski, u njemu će, kaže glavni akter, on osobno sudjelovati ako ga Allah poživi. Ispod videa korisnici se javljaju i tvrde da će doći s djecom. I samo čekaju vakat taj, da dođe.

Zanimljivo je da se video objavljuje u isto vrijeme kada BIH građani , popljačkani od naših elita, građani svih nacija, čekaju da im Njemačka odobri lakši vizni režim i lakši dolazak do radnih dozvola.

Ako je autor ili objavljivač videa g. Delić htio naštetiti BiH građanima , otežati im da ne  dođu do radnih dozvola u EU i sebi osiguraju kakav takav životni standard, ovaj video mu je doista pun pogodak.

Europa bi na svoje tržište trebala bez nadzora pustiti ljude koji u BIH pozivaju “sretnu sublimaciju naših i europskih mudžahida”.

Video je ujedno spomenik OHR politici u BIH. Vječan spomenik. Selektivnom tužiteljstvu, koje je sve ove godine jednu ideologiju mazilo po glavi.  Šaljemo mahanje i haaškim tužiteljima.

I za kraj pitanje, Vahidine je li ti Rasim u rodu?

Budući da video širi građansku kulturu i univerzalne vrijednosti ili kako reče Zlatko Lagumdžija “inkluzivni Islam” logično je da su i komentari ispod njega puni ljubavi prema drugima,prema svojim komšijama:

Jedan korisnik je tako poželio da se ova građanska revolucija proširi do Beograda te je postavio ovaj link:

Što reći, nego Bosna, ispred svih, europskija od Europe. Tolerantnija od sebe same.

Poskok.info