Home Zanimljivosti Karleušin muž zvao odvjetnika, želi sačuvati 14 milijuna eura

Karleušin muž zvao odvjetnika, želi sačuvati 14 milijuna eura

SHARE

Kako Duškov bliski prijatelj i bivši suigrač otkriva, Tošić ga je nazvao samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Vranješa na seks, i zatražio kontakt odvjetnika

Nogometaš Duško Tošić (33) nema namjeru oprostiti folk pjevačici Jeleni Karleuši (40) aferu s kolegom Ognjenom Vranješom (29), piše Kurir.

Tošić je već, pišu srpski mediji, kontaktirao odvjetnika i namjerava ubrzati proces razvoda kako bi od svoje, još zakonite supruge, sačuvao 14 milijuna eura koji mu pripadaju prema posljednjem ugovoru u Kini.

foto: Privatni album

Kako njegov bliski prijatelj i bivši suigrač otkriva, Tošić ga je nazvao samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Vranješa na seks, i u povjerenju zatražio kontakt odvjetnika za razvode.

foto: Instagram

– Kada je krenula cijela ta priča o seks skandalu, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni dogodilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivale su fotografije, snimke i poruke te je cijela Srbija vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometnom svijetu rangiran kao lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da supruga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko – priča izvor za Kurir.

foto: Instagram

Kada su se Jelena i Duško 2008. vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe, kako su tvrdili, za predbračnim ugovorom.

foto: Privatni album

– Zbog toga se sve što je Tošić zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri milijuna eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede. Nije mu problem ni da s Jelenom podjeli sve što je dosad zaradio, ali želi se osigurati da u podjelu ne uđu i ‘kineski milijuni’ – otkriva Duškov prijatelj i ističe da će nogometaš gledati da na najbolji način osigura njihove kćeri Atinu (10) i Niku(9).