Home Crna kronika DETALJI PLJAČKE KOD LJUBUŠKOG Ukrali auto u Mostaru, stavili lažne tablice, u...

DETALJI PLJAČKE KOD LJUBUŠKOG Ukrali auto u Mostaru, stavili lažne tablice, u Ljubuškom ženi oteli vreću s novcem i zapalili vozilo

SHARE

Policija u Zapadnohercegovačkoj županiji traga za dvije nepoznate osobe koje su rano jutros u mjestu Vitina kod Ljubuškog napale 49-godišnju ženu, nakon čega su joj otele vreću sa većom sumom novca. 

Policija je apelirala na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o osobama iz crvenog “audija”, koji je nađen zapaljen, da to jave na dežurni broj 122

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a ZHŽ Dražan Bošnjak, razbojništvo se dogodilo oko 7 sati, u dvorištu obiteljske kuće u Vitini,  mjestu nadomak Ljubuškog.

Razbojnici su ženu “zaskočili”, te joj, uz upotrebu fizičke snage i suzavca istrgnuli vreću s novcem, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja automobilom “audi” crvene boje.

Isto vozilo je pronađeno zapaljeno u mjestu Grabovo Vrilo na lokalitetu Cvrkića strana.

Policija traga za počiniteljima.

Policija je apelirala na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o osobama iz crvenog “audija”, koji je nađen zapaljen, da to jave na dežurni broj 122.

Kako se neslužbeno doznaje, A.B. je supruga vlasnika mjenjačnice. Prema navodima iz prijave, on je prije supruge otišao otvoriti mjenjačnicu. Supruga je također krenula na posao, gdje je trebala donijeti novac.

Bljesak piše kako se pretpostavlja kako je automobil koji je korišten u pljački ukraden u Mostaru.

Naime, u Mostaru je u četvrtak prijavljena krađa vozila marke Audi.

“17. siječnja u Policijsku upravu Mostar obratio se D.D. (1955.) i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke ‘Audi 80’ dok se nalazilo parkirano u Ulici Ante Starčevića”, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke za Bljesak.info su rekli vozilo koje je korišteno u pljački u Vitini, vjerojatno prethodno otuđeno u Mostaru.

Na vozilo su pljačkaši stavili nepripadajuće registracijske oznake u vrijeme izvršenja razbojništva.