Home Šport Mandić: ‘Igram kao da sam odigrao već tri svjetska prvenstva, ali naježio...

Mandić: ‘Igram kao da sam odigrao već tri svjetska prvenstva, ali naježio sam se na navijanje’ – video

SHARE

Iako je debitant, Mandić je dorastao izazovu i to je pokazao. Igrao je bez respekta prema iskusnim Španjolcima

Hrvatska i Španjolska odigrali su sjajnu utakmicu u posljednjem kolu razigravanja po skupinama na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Naši rukometaši došli su do pobjede u Munchenu, a neke od ključnih golova zabio je debitant David Mandić.

“Dogovorili smo se da ćemo od početka igrati obranu 5-1 koja je bila stvarno pokretljiva i zgusnuta. U napadu smo isto igrali fenomenalno. Ova publika nas je bodrila do kraja i čestitam im na ovakvoj atmosferi. Stvarno su navijali na svaki gol i potez. Naježio sam se na sve što su napravili.”, rekao je Mandić nakon odlične utakmice.

Hrvatska obrana odlično je funkcionirala i konačno smo pokazali da možemo biti na svjetskoj razini i na toj toj strani terena.

“Ako obranu budemo igrali kao ovu utakmicu, nitko nam ne može ‘zapet’. Stvarno smo se držali dogovora i svaka čast svim mojim momcima na stvarno dobroj obrani”, rekao je Mandić.

ako je debitant, Mandić je dorastao izazovu i to je pokazao. Igrao je bez respekta prema iskusnim Španjolcima.

“Igram kao da sam već igrao tri puta Svjetsko prvenstvo. Hvala treneru što mi je dao šansu i moram ju iskoristiti na najbolji mogući način”, zaključio je Mandić.