Home Politika Čović posjetio stranačke šefove u Hercegbosanskoj županiji

Čović posjetio stranačke šefove u Hercegbosanskoj županiji

SHARE

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović u utorak je na Kupresu održao sastanak s predsjednikom ŽO HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te predsjednicima općinskih odbora Livno, Tomislavgrad i Kupres, isti dan obišao je i općinske odbore stranke u Grudama, Posušju te razgovarao s gradonačelnikom Širokog Brijega Mirom Kraljevićem.

Sastanku na Kupresu je prethodio Čovićev susret sa Brankom Ivkovićem, predsjednikom Županijskog odbora stranke, gdje se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji te pregovorima o uspostavi vlasti u ovoj županiji.

Nakon ovog susreta, održan je sastanak Čovića i predsjednika ŽO HDZ BiH HBŽ-a  Branka Ivkovića sa predsjednicima Općinskih odbora stranke, kojem su nazočili Stipo Pelivan, predsjednik Općinskog odbora stranke u Livnu, potom Stipan Šarac predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad i Ivan Ivić predsjednik OO HDZ-a BiH Kupres.

Na sastanku je govoreno o trenutnoj političkoj situaciji u županiji, te aktivnostima i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti. Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u ovim općinama, kao i stranačkim aktivnostima, gdje su dogovoreni i budući projekti, navodi se u priopćenju nakon sastanka.

Čović je podržao planirane aktivnosti svake organizacije, te je naglašeno kako će se uz potporu svih razina vlasti, aktivirati pri realizaciji istih, navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.