Home Zanimljivosti Ispovijest maserki: “Diraju se ispod ručnika, prde i traže sretne završetke”

Ispovijest maserki: “Diraju se ispod ručnika, prde i traže sretne završetke”

SHARE

Tri britanske maserke otkrile su najneugodnije stvari koje klijenti rade prije i tijekom masaže.

“Potegnula sam ručnik i on je masturbirao”, kaže maserka April Chunnoo (41), koja živi u Colchesteru. “Dođu vam čudni tipovi koji žele biti goli, no s takvima se odmah obračunam – ovih dana ne prelaze mi prag.”

April kaže kako su neko vrijeme bile popularne masaže za parove, no kad god bi parovi bili opušteni, jedan od njih pustio bi vjetar. Otkrila je i kako dobiva poruke u kojima je ispituju ima li kakvih posebnih ponuda, piše The Sun.

“Uvijek ih natjeram da napišu točno što žele, no kad me pitaju za seks, jasno im dam do znanja da nisam prostitutka”, kaže April te dodaje kako je dobivala pozamašne ponude za “sretni završetak”. “To je uvredljivo. Studirala sam četiri godine da postanem kvalificirana maserka.”

“Ima i puno onih koji uzdišu – i dok to može biti normalno tijekom duboke masaže, jedan tip uzdisao je drugačije. Kad sam podignula ručnik, vidjela sam da se dira. Odmah sam ga natjerala da se odjene i ode – i odbila ga više primiti.”

Od neugodnijih situacija April je istaknula kako nekad mora ljudima “prati smrdljiva stopala”.

Emma Pearce (35) iz Cornwalla kaže kako redovito razgovara s klijentima tijekom masaže. “Stvari koje su mi ljudi ispričali iznenadile su me – čula sam o aferama, prekidima i slične stvari.”

Ona kaže kako su najgori dio posla – smrdljiva stopala. “Oni misle da dobivaju posebnu masažu stopala dok im zapravo čistim smrdljive prste od užasnog smrada.”

Njezino zlatno pravilo je ne masirati želuce muškarcima. “Na tečaju su nam rekli da je to siguran način za dati im erekciju.”

Leigh Bailey (40) iz Stapleford Abbotsa vodi Mind Body Spirit Spa u Essexu i tim se poslom bavi četiri godine. Njezino pravilo je da se muškarci skidaju u gaće – nikad do kraja, piše Index.hr

“Nudite li sretne završetke”, pitanje je koje često dobiva, a odgovorom redovito razočara mušterije. “Jasno je da neki saloni udovoljavaju takvih zahtjevima. Stoga je neugodno za klijenta i za salon kad otkriju da su na krivom mjestu za to.”