Home Zanimljivosti OČAJNA KARLEUŠA PRIJETILA SAMOUBOJSTVOM? ‘Histerizirala je pred mužem i rekla da će...

OČAJNA KARLEUŠA PRIJETILA SAMOUBOJSTVOM? ‘Histerizirala je pred mužem i rekla da će si oduzeti život’

SHARE

Jelena Karleuša (40) već je danima u središtu pozornosti zbog svoga seks skandala, a javnost je gladna detalja iz njezina privatnog života, pogotovo nakon što se počelo šuškati da joj se brak raspada.

Srpska pjevačica prije dva dana se vratila u Beograd iz Kine, gdje je, kako pišu srpski mediji, pokušavala smiriti suprugov bijes i pridobiti ga da joj da drugu šansu.

Maska za javnost

Vidno uznemirena, Jelena je  izbjegavala ljude koji su je dočekali kada je izlazila iz automobila uoči snimanja talent showa Zvezde Granda. Paparazzi su snimili kako balkanska diva u ruci drži kutiju lijekova, pretpostavlja se – antibiotika, što govori o njezinu narušenom zdravlju zbog goleme količine stresa.

Srpski tabloidi iznose sve više detalja o odnosu Karleuša – Vranješ – Tošić, a sada se pojavila informacija da je Karleuša mužu prijetila i samoubojstvom. “Karleuša je otišla u Kinu proslaviti Duškov rođendan, ali to je samo maska za javnost. Njih dvoje su se dogovorili da ostanu zajedno zasad, dok se cijela afera s Ognjenom Vranješom ne stiša. Prethodno je Jelena histerizirala pred njim, prijetila da će se ubiti pa su nakon toga slabo i komunicirali, ali su se pred djecom pravili da je sve okej”, navodno je izvor rekao srpskom Kuriru.