Home Crna kronika SLAVLJE POŠLO PO ZLU: Nakon popijene četiri litre rakije, kum premlatio domaćine,...

SLAVLJE POŠLO PO ZLU: Nakon popijene četiri litre rakije, kum premlatio domaćine, a onda i policajce

SHARE

U mjestu Jakovu kod Beograda proslava krsne slave prisjela je 56-godišnjem domaćinu i njegovu 26-godišnjem sinu koje je, nakon što im je došao u goste i s njima popio četiri litre rakije, pretukao njihov 26-godišnji kum.

Kako pišu beogradske Novosti, M. M. je u nedjelju popodne došao kod kumova na ručak, ali nakon objeda i popijene četiri litre rakije posvađao se s domaćinima i fizički nasrnuo na njih. Osumnjičen je da je pretukao starijeg domaćina, a zatim i njegova sina koji se od dobivenih udaraca navodno onesvijestio.

Inače nije sklon piću i jako voli svoje kumove

Kada su na vrata došli policajci koje su pozvali ostali ukućani, M.M. je nasrnuo i na njih. Jednog policajca udario je u trbuh i glavu, a drugog u ruku. Domaćin i njegov sin završili su u bolnici s teškim ozljedama glave, a liječničku pomoć zatražili su i policajci kojima su utvrđene lakše ozljede.

Iako se mahnito opirao privođenju, pijani kum ipak je nekako uguran u policijsko vozilo i odvezen u policijsku postaju na triježnjenje. Kada se otrijeznio, priveden je pred tužitelja kojemu je rekao da “inače nije sklon piću”, da se “baš ničega ne sjeća” te da jako voli i poštuje svoje kumove, a i policajce. Mladić je pušten da se brani sa slobode jer nikada prije nije bio osuđivan i inače nije sklon nasilnom ponašanju. No, zbog nanošenja teških ozljeda mogao bi završiti u zatvoru.