Home Zanimljivosti REGIJA PLAČE: Mladi Srbin priznao roditeljima da je gej pa svima prenio...

REGIJA PLAČE: Mladi Srbin priznao roditeljima da je gej pa svima prenio njihovu reakciju i postao viralan

SHARE

Jedan 25-godišnji mladić iz Srbije, V. K. podijelio je na Twitteru vijest da je roditeljima priznao da je gej. Suprotno očekivanjima i velikim strahovima, roditelji su sjajno reagirali i prihvatili ga, što ga je oduševilo i usrećilo.

“Ljudi moji, upravo sam se autovao mojima! Šok! Koliko plakanja i suza, koliko emocija! Koliko ludila! Umiranja po sto puta u sekundi. Mili moji, prihvatili su me!!! Otac čak i više nego majka! Još uvijek nisam svjestan što se dogodilo!”, napisao je mladić na Twitteru gdje su ga također mnogi podržali.

Veliki strah od odbacivanja

Mladić, koji je želio ostati anoniman, otkrio je uz godine jedino to da trenutačno živi s roditeljima u Zrenjaninu, piše Blic.

“Malo je sve ovo otišlo predaleko”, rekao je na početku za Blic, misleći na reakcije i pažnju zbog njegova tvita.

“Mislio sam da nikad neću moći priopćiti ovako nešto, iako sam puno puta želio to napraviti, ali je sam strah od odbacivanja i svih mogućih posljedica bio jači od mene”, ispričao je mladić.

Trenutak spontanosti i afekta

Rekao je da se sve dogodilo spontano i u afektu jedne večeri kada je došlo do obiteljske rasprave u kojoj se potegnulo pitanje i zašto nema djevojku.

“Jedne večeri zbog nekih naših obiteljskih problema koje ne bih iznosio, imali smo obiteljski skup i razgovor koji je bio pun tenzija i napetosti. Između svega toga, došla je na red tema i o tome kako to da nemam djevojku, kako to nije normalno, što se događa. Vršen je veliki pritisak na mene po tom pitanju”, ispričao je V. K.

U jednom trenutku više nije mogao izdražati pritisak, slomio se i sve priznao.

“Počeo sam plakati, tresti se, cijelo tijelo mi se treslo od napetosti i toga što im želim reći, a ne znam kako ću. Taj osjećaj je vrlo teško opisati. Jednostavno ne bih poželio nikome da se tako osjeća u tom trenutku. Rekao sam sebi: okej, to je to, ovo će biti kraj!

Iznenađen reakcijom roditelja

Ustao sam, smogao sam snage i rekao to. “JA SAM GEJ.” U tom trenutku kao da sam potrgao sve ‘lance’ u kojima sam živio cijelog života. Na moje iznanađenje, reakcija je bila sasvim staložena i mirna. Nisam vjerovao što vidim i kako dalje da se ponašam. Istina je, bili su šokirani”, priznao je mladić.

Suprotno očekivanjima i strahovima, razgovor se nastavio na “civilizirani način”, tako da je ostao začuđen njihovim reakcijama.

“Rekli su da sam ja njihov kakav god da sam, ja sam njihovo dijete. Svi smo se izljubili”, rekao je mladi tviteraš koji se u tom trenutku izvrsno osjećao, shvativši da obitelj voli “bez obzira na sve”.

“Je li moguće? Ta sreća se ne može opisati. Hvala vam, mama i tata, do neba vam hvala! Ne samo na ovome, nego na svemu ikada pruženom u mom životu. Volio bih i da se drugi roditelji ugledaju na ovu situaciju i podrže svoju djecu. Ne znate kako je njima, a oni su ipak vaši”, zaključio je V. K.