Home Zanimljivosti Žena šetala psa i srela princa Georgea pa ostala zbunjena onim što...

Žena šetala psa i srela princa Georgea pa ostala zbunjena onim što joj je rekao

SHARE

Jedna Britanka doživjela je neočekivan susret s princem Georgeom dok je šetala svog psa u Berkshireu, gdje živi obitelj Middleton.

Dok je prolazila sa psom, mladi princ bio je sa svojom bakom Carole i sestrom Charlotte. Žena je zastala i razmijenila nekoliko riječi s Georgeom. “Policajac mi je rekao da ne smijem fotografirati djecu, što ni nisam, ali George je počeo maziti mog psa”, ispričala je za The Sun.

“Malo sam počela pričati s Georgeom i pitala ga kako se zove, iako sam to očito znala”, prepričala je žena. No Georgeov odgovor ju je ostavio pomalo u čudu.

“Zovu me Archie”, rekao joj je princ George s velikim smiješkom na licu. “Ne znam zašto samog sebe naziva Archie, ali djeca se često igraju sa svojim imenima i mislim da je to slatko”, zaključila je žena.

Britanski tabloidi sad se pitaju je li to neki nadimak kojim oslovljavaju Georgea pošto je poznato da se članovi kraljevske obitelji ponekad međusobno oslovljavaju nadimcima. Tako je, primjerice, princ William tijekom fakulteta imao nadimak Steve.