Home Crna kronika Bogato derište ismijava radnike: “Seljačine, mogu vas kupiti 80 puta, požurite”

Bogato derište ismijava radnike: “Seljačine, mogu vas kupiti 80 puta, požurite”

SHARE

KORISNICI društvenih mreža pobjesnili su na modnog blogera Taylora Goldblatta nakon što je na Instagram storyju objavio fotke meksičkih radnika na kojima ih je vrijeđao i ismijavao.

“Zaboravio sam koji je Juan, a koji Jose jer izgledaju isto. Zanima me jesu li se popeli preko zida ili kopali ispod njega. Bez obzira na to, mogu cijeli njihov život kupiti osamdeset puta pa sam samo sretan što sam dobio jeftinu radnu snagu”, napisao je uz jednu fotku.

“Ajmo, seljačine, nemam cijeli dan. Imam mjesta za posjetiti, večeru za pojesti, kurčeve za pušiti i čistokrvnog psa koji treba šetnju. Požurite ili ću reći gospodinu Trumpu da vas sve deportira”, napisao je uz drugu.

Također je objavio prepisku s prijateljem na kojoj ga ovaj upozorava da “dobro pazi na svoje stvari kako ih ne bi ukrali”.

“Nemoj misliti da ih ne nadgledam kao jastreb. Unaprijed sam zvao vratara da pripremi zaštitare. Nemaju što izgubiti, ni vizu ni išta drugo. Koji luzeri, nadam se da im se mame ponose što moraju bušiti zidove kako bi preživjeli”, bio je njegov odgovor.

Ekipu na društvenim mrežama ovog je puta gadno razbjesnio svojim komentarima o radnicima.

“Izgleda da je istina da ti novac ne može kupiti kulturu”, “Zgađena sam time gdje je današnje društvo dospjelo”, “Ovo govori o tome kakav je on, a ne kakvi su oni”, “Ovo je totalno neprihvatljivo, nadam se da će mu netko pokazati što ga ide. Nadam se da i ova dvojica radnika znaju kakav dobar posao obavljaju radeći što moraju kako bi preživjeli. Kladim se da su dobri ljudi. Budite ljubazni, to ništa ne košta”, bili su neki od komentara.

Javila se i pokćerka jednog od radnika s fotki.

“Muškarac u ljubičastom je moj očuh. Zove se Jose i puno radi, a trenutno vodi vlastiti biznis. Grozno je što na svijetu postoje tako zli ljudi”, napisala je.

Goldblattov Instagram profil je u međuvremenu obrisan.