Home Zanimljivosti DJEČAK SPASIO ŽIVOT DJEČAKU USRED UTAKMICE: Čitava Španjolska sad priča o njemu

DJEČAK SPASIO ŽIVOT DJEČAKU USRED UTAKMICE: Čitava Španjolska sad priča o njemu

SHARE

Predivna, prava herojska priča dolazi nam iz Španjolske. Cristian Fernandez maleni je nogometaš koji je na ligaškoj dječjoj utakmici protivniku spasio život, javlja madridska Marca.

San Fernando CD

@SanFernando_CD

📰 | ¡La hazaña de nuestro infantil Cristian Fernández llega a los medios nacionales!

¡Tenemos un héroe en la @Cantera_Azulina!

👉https://www.marca.com/buzz/2019/01/25/5c4a9ffe268e3ead278b4626.html  vía @marca

Un jugador infantil del San Fernando le salva la vida a su rival en pleno partido

La iniciativa, conocimientos y sangre fría de un niño evitó una tragedia en un partido de la Tercera Andaluza infantil.Se estaba disputando el…

marca.com

26 people are talking about this

Izgubio svijest nakon udarca

Dogodilo se to u utakmici u kojoj su igrali Medine Balompiéa i San Fernando CD-a. Igrač Medine Jesús Ochoa izgubio je svijet nakon teškog udarca i kolebirao. Ostali dječaci na terenu preplašili su se situacije i počeli zazivati pomoć, ali ne i Cristian. On je, kako to pišu Španjolci, pokazao “inicijativu, znanje i hladnokrvnost”, prenosi Net.hr

Prema izvještavanju “deportedelaisla.com-a“, odnosno prenošenju Marce, Cristian Fernandez stavio je svog suparnika u bočni položaj i izvadio mu jezik, da ne bi došlo do gušenja.

Imao hrabrosti uzeti stvar u svoje ruke i spasiti život

Tako je Cristian imao hrabrosti uzeti stvar u svoje ruke i spasiti život suparničkom igraču. Leo Cornejo, trener B momčadi San Fernanda, izjavio je:

“Djeca su se bojala uopće i vidjeti stanje igrača Medine, bježali su od toga, ali Cristian je imao hrabrosti djelovati i spasiti mu život, dok smo mi dolazili s klupe, a zatim je otac našeg igrača Miguela, inače liječnik, preuzeo situaciju i imao je pod nadzorom sve dok Hitna pomoć nije stigla, nekih deset minuta kasnije ”, objasnio je Leo Cornejo.

Tako je Cristian spriječio tragediju i postao pravi junak dana. Bravo!

Dnevnik.ba