Home Zanimljivosti KARLEUŠA TRUDNOĆOM SPAŠAVA BRAK? Umjesto razvoda – proširenje obitelji! Hoće li se...

KARLEUŠA TRUDNOĆOM SPAŠAVA BRAK? Umjesto razvoda – proširenje obitelji! Hoće li se ispuniti Tošićev san?

SHARE

Jelena Karleuša i Duško Tošić tijekom dugih razgovora koje su vodili tijekom njezina boravka u Kini našli su rješenje kako da prebrode bračnu krizu u koju su upali zbog pjevačičine navodne afere s Ognjenom Vranješom i pornoskandala.

Kako Kurir saznaje, supružnici navodno silno žele treće dijete te će na tome uskoro i poraditi.

Duškov najveći san

Diva i nogometaš žele svoju zajednicu učvrstiti, a kako oboje vole djecu, složili su se da bi bilo lijepo da dobiju još jedno. Pored dvije divne kćeri koje imaju, nogometaš hoće i sina, ali bio bi jednako sretan i da dobiju još jednu djevojčicu. Zbog zdravstvenih problema koje je imala posljednjih godina, JK navodno ne može lako ostati u drugom stanju, a u slučaju da u tome uspije, trudnoća bi vjerojatno bila visokorizična, ali ona je sada prebrodila taj strah i spremna je pokušati.

“Početak godine za njih je bio veoma turbulentan i stresan. Sve što je zadesilo Duška i Jelenu moglo ih je koštati braka, ali oboje su jaki i nadaju se da će sve ovo dostojanstveno prebroditi. Ustvari, cijeli skandal u njima je produbio potrebu da svoju obitelj ojačaju, ali i prošire. Tošiću je najveći san da dobije sina, bez obzira na to što su mu Atina i Nika centar svijeta. Jelena je uvijek do sada isključivala mogućnost da rodi treće dete, ali i ona u dubini duše želi mužu ispuniti želju, sada više nego ikada”, otkriva Kurirov izvor i dodaje da bi Karleušino preseljenje u Kinu s kćerima, o čemu je Kurir već pisao, pomoglo da obitelj bude još jača.

“Duškov prijedlog je da budu svi na okupu. Iako Jelena svaki slobodan trenutak koristi za boravak kod supruga, to mu očigledno nije dovoljno. Njezina karijera je na vrhuncu i ona bi komotno mogla i otamo funkcionirati”, kaže izvor.

Trudnoća joj može ugroziti život

Karleuša je ranije za medije pričala o potencijalnim problemima vezanima uz treću trudnoću i o njihovoj želji da dobiju još jedno dijete.

“Zdravstveno sam veoma loše i zbog toga više ne bih mogla imati djecu. Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog kirurške intervencije na koju sam morala ići. Trudnoća je veoma opasna za mene”, pričala je pjevačica svojedobno za medije, ali je početkom prošle godine izjavila da bi ipak voljela roditi treće dijete, a potkraj 2018. rekla je da će možda rađati i u poznijim godinama.

“Meni ako dune, rađat ću do pedesete. Svake dvije godine po jedno dijete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama”, rekla je popularna folkerica u novogodišnjem intervjuu za Kurir.