Home Zanimljivosti VIDEO: JEDNOJAJČANI BLIZANCI VEĆ GODINAMA VUKU POLICIJU ZA NOS Povezuje ih se...

VIDEO: JEDNOJAJČANI BLIZANCI VEĆ GODINAMA VUKU POLICIJU ZA NOS Povezuje ih se s čak 100 provala, ali im ne mogu ništa dokazati, evo u čemu je stvar…

SHARE

Talijanski suci muku muče kako osuditi serijskog provalnika pošto nikako ne uspijevaju ustanoviti tko je počinio krađe za koje ga se tereti, on ili njegov jednojajčani blizanac.

Sud u Veroni prije nekoliko je dana oslobodio Eduarda Trushija (34) optužbe za tešku krađu jer se niti DNK analizom nije moglo dokazati je li na mjestu zločina bio on ili njegov jednojajčani blizanac Edmond.

Njegov odvjetnik Fabio Porta kaže da to nije prvi put. Sud je njegova klijenta oslobodio i 2016. i 2017., “zato jer ga nije bilo moguće sa sigurnošću identificirati niti DNK metodom”, rekao je.

Braća Trushi, etnički Albanci, jednojačani blizanci koji se jednako odijevaju i imaju iste tetovaže, nose toliko sličan genetski profil da ih je moguće razlikovati jedino otiscima prstiju. A momci, naravno, na ‘poslu’ nose rukavice.

Obojica imaju podeblji policijski dosje i povezuje ih se s više stotinu provala u kuće diljem sjeverne Italije. Ali dokazati im zasad ne uspijevaju ništa.