Home Šport DETALJNO PREDSTAVLJENE MUKE NIKE KOVAČA: Die Welt opisao što mu James radi...

DETALJNO PREDSTAVLJENE MUKE NIKE KOVAČA: Die Welt opisao što mu James radi i što je u cijeloj priči posebno opasno

SHARE

James Rodriguez, poznato je već dugo, nikako nije zadovoljan svojim statusom u minhenskom Bayernu, a to znači da Niko Kovač ima veliki problem i malo načina na koji ga može riješiti.

Pisalo se već mnogo puta da je James igrač od kojeg kreće nezadovoljstvo u svlačionici njemačkih prvaka, a Die Welt sada ide i korak dalje donoseći neke datelje pod naslovom ‘Bayernova najveća zvijezda je i najveći potencijal za konflikte’.

Igrač Real Madrida na posudbi u Bayernu opisuje se kao ‘tehnički najbolji nogometaš njemačkih prvaka koji je samo statist’ u momčadi koju vodi hrvatski trener. Njegovo govor tijela, dodaje se, jasno ukazuje na to kako se 27-godišnjak osjeća, a Die Welt ga opisuje kao ‘osobu s velikim potencijalom za konflikt’. Navodi se potom primjer njegovih dolazaka na trening prošlog tjedna. Stizao je 45 minuta prije njihovih početaka. Kovač od svojih igrača traži da ondje budu puni sat prije.

U Bayernu je uvijek tako

Njegovo nezadovoljstvo nije teško shvatiti, a dobro ga tumači i Niklas Süle:

“U Bayernu uvijek ima nezadovoljnih igrača. Ovdje su svi superigrači. Onaj koji ne igra je nezadovoljan.”

Popularan i konfliktan

Die Welt potom podsjeća na to što James može donijeti Bayernu i izvan travnjaka. Riječ je o nogometašu koji ima 41 milijun sljedbenika na Instagramu, odnosno i usporedbe radi, 34,6 milijuna njih više od Thomasa Müllera. Kad je Bayern stigao na pripreme u Katar upravo je James bio najtraženiji igrač razdraganih navijača, a navodi se i da zbog njega raste interes južnoameričke nogometne publike.

Sve to mogao bi Bayern izgubiti odlaskom Jamesa. Iz bliskih krugova već ga kroz medije vraća u Real Madrid… Kovač će donijeti odluku i pritom dobro razmisliti što dobiva od sjajnog nogometaša prgavog karaktera. Jer, minus od šest bodova na ljestvici Bundeslige sigurno neće moći dohvatiti momčad u kojoj atmosfera nije dobra…, piše Net.hr