Home Šport Domagoj Vida na pragu transfera karijere

Domagoj Vida na pragu transfera karijere

SHARE

Pregovori su napredovali, piše ugledni novinar SKY-a Gianluca Di Marzio. Rimski klub hitno radi na poboljšavanju obrane i 29-godišnji Domagoj Vida trebao bi se uskoro preseliti u talijansku prijestolnicu.

Fulham morao odustati od Domagoja

Još nije poznato koliko će Roma platiti Bešiktašu, no Di Marzio piše kako je Vida bio ponuđen Fulhamu, međutim engleski klub nije mogao financijski izdržati ovu utrku

Također, Vida je ponuđen i milanskom Interu, no njemu nije potreban budući da je na stoperskim pozicijama dobro popunjen, prenosi Index.hr

Vida, koji je u siječnju 2018. stigao iz kijevskog Dinama u Bešiktaš, na pragu je novog transfera nakon što se cijelo prošlo ljeto nagađalo gdje će otići nakon sjajno odigranog Svjetskog prvenstva.

Vidin korak naprijed, Romi hitno potrebno obrambeno pojačanje

Za Vidu bi, nema sumnje, prelazak iz turske u talijansku ligu bio velik korak naprijed, posebno jer Bešiktaš više nije financijski snažan kao nekada, a njemu je potreban novi izazov.

Da su Romi potrebna obrambena pojačanja pokazala je utakmica kod Atalante u Bergamu za vikend gdje je vodila 3:0, ali je na kraju izvukla tek bod odigravši 3:3.