Home Zanimljivosti Fanovi uočili jeziv detalj u epizodi “Prijatelja” koji je dosad malo tko...

Fanovi uočili jeziv detalj u epizodi “Prijatelja” koji je dosad malo tko skužio

SHARE

Fanovi “Prijatelja” ne miruju ni godinama nakon što je emitirana posljednja epizoda te popularne serije pa su tako tek sad otkrili jedan detalj u epizodi četvrte sezone u kojoj Rachel neplanirano upozna roditelje svog novog dečka Joshue.

Joshua i Rachel nađu se u stanu njegovih roditelja koji se vrate ranije s puta i zateknu Rachel u seksi svilenom negližeu za koji ona zatim pokuša prodati priču da je zapravo moderna haljina. I dok se Rachel opravdava Joshuinim roditeljima, fanovi su uočili nešto čudno i pomalo jezivo iza nje.

Naime, u jednom trenutku zasvijetle oči maske koja se nalazi na ormariću iza njih. To se dogodi na samo nekoliko sekundi pa je mnogima taj detalj promaknuo.

Inače, Joshuu je u toj epizodi glumio Tate Donovan koji je baš u to vrijeme raskidao vezu s Jennifer Aniston koja je glumila Rachel. Kasnije je priznao da mu je zbog toga bilo pomalo nelagodno.

Ovo nije prvi put da su fanovi pronašli zanimljivosti u epizodama megapopularne serije. Krajem prošle godine otkrilo se da se lik Rachel vjerojatno borio s postporođajnom depresijom zbog knjige koju je Joey slučajno dohvatio u jednoj epizodi, piše Index.hr