Home Zanimljivosti Ivana Vida na mukama: Otkaz spremačici ili da perem robu sama?

Ivana Vida na mukama: Otkaz spremačici ili da perem robu sama?

SHARE

Supruga nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), Ivana Vida (25) objavila je fotografiju odjeće na krevetu i požalila se na spremačicu pratiteljima na društvenoj mreži.

– Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam – napisala je Vida. Uz to, postavila je i anketu u kojoj pratitelji mogu glasati da li da njena spremačica dobije otkaz ili da Ivana pere odjeću sama. Većina pratitelja je ipak zaključila da bi bilo bolje da Vida sama obavlja kućanske poslove.

Ivana trenutno živi u Turskoj gdje njen suprug igra nogomet i redovito javnost obavještava o svom privatnom životu. Kako kaže, Turci su ih odlično prihvatili.

SP 2018, Rusija - Hrvatska | Autor: Igor Kralj/PIXSELLfoto: Igor Kralj/PIXSELL

– Oni žive za nogomet i veliki su fanatici tog sporta. Obožavaju djecu, a da sin David ne prođe nezamijećeno. Mogu reći da je poznatiji u Istanbulu nego u Hrvatskoj, a dobio je i nadimak Yellow Eagle, odnosno žuti orao – ispričala je nogometaševa supruga.

Vidinim fanovima se sviđa što Ivana nema dlake na jeziku

Česti je kritičar na društvenim mrežama. Prošle godine je prozvala Vodoopskrbu i odvodnju u Zagrebu zbog prevelikog računa od 690 kuna. Potom je ‘zapalila’ korisnike pozivanjem na javno sramoćenje djevojke koja je neukusno ispod njene fotografije komentirala njenog muža Domagoja. Kritika da ona ‘mora imati dobar želudac da bi spavala s takvim mužem’ izbacio ju je iz takta. Ivana je bila toliko ljuta da je javno objavila adresu djevojke.

foto: Instagram

– Dobro da nisam još OIB objavila i krvnu grupu – komentirala je.

To je protuzakonito prema Zakonu o zaštiti podataka i privatnosti na internetu, koji kaže da se osobni podaci od neke druge osobe ne smiju javno dijeliti osim ako ta osoba nije pristala.

– Zakoni su tu da se krše, što ne? – upitala se nekadašnja manekenka.

Pratitelje je oduševila kad je pomogla bolesnoj djevojčici u Turskoj čija ju je majka zamolila da je spoji s jednom poznatom klinikom. Ipak, zamolila je pratitelje da je ne ‘moljakaju’ za novce.

– Ne znam da li su mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest – napisala je bivša missica.

Vida je dodala i kako ne razumije porive tih ljudi koji joj šalju poruke pa se zapitala da li izgleda previše glupo ili simpatično.

– Molit ću sve da mi ne šalju takve poruke da ne bi bili na mom storiju njihova imena i prezimena, a to stvarno ne želim. Izvolite zavrnut rukave i radit nešto osim moljakat ljude, sjedit na kauču i komentirat tuđe živote na portalima!!jer i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac na +40 i na -15 stupnjeva. Hvala lijepa – zaključila je Ivana i zaprijetila da će na svom storyju objaviti podatke svih koji je nastave ‘moljakati’.