Home Društvo Jednostavan trik! Otkrio kako u sekundi odlediti auto stakla

Jednostavan trik! Otkrio kako u sekundi odlediti auto stakla

SHARE

Brzo je, a grije vam i ruke, napisao je Harris koji je na svom Facebook profilu objavio video odleđivanja šajbe. Video je komentiran preko 19.000 puta i ima više od dva milijuna pregleda. Mnogi su i probali ovu metodu

Svima su poznate jutarnje muke kada treba krenuti na posao ili negdje drugdje, a vjetrobransko staklo na automobilu je zamrznuto.

Sve kreće od traženja strugača za led kojeg baš tijekom niskih temperatura nema nigdje pa do samog struganja koje zna biti kao da stružemo beton sa stakla.

Međutim, Daniel Harris iz Velike Britanije otkrio je ‘revolucionaran’ trik u odleđivanju ‘šajbe’. Naime, Daniel je u plastičnu vrećicu nalio toplu vodu. S vrećicom je lagano prelazio preko vjetrobrana koje se u sekundi odledilo.

Njegov video na Facebooku postao je viralan hit, podijeljen je preko 23.000 puta i dosegao je 19.000 komentara. Video ima preko dva milijuna pregleda.

– Vruća voda u vrečici i ‘bam’! Imate odleđivač, a grije i ruke. Radi odlično i brzo je – napisao je Daniel u svojoj objavi te dodao kako se zaista radi o ledu na vjetrobranskom staklu, a ne o rosi.

U komentarima su i mnogi istaknuli kako su probali ovu metodu te da ona zaista djeluje, piše Daily Mail.