Home Zanimljivosti Nove seksi poruke objavljene nakon što je Karleuša ‘ubila’ nastupom i poručila...

Nove seksi poruke objavljene nakon što je Karleuša ‘ubila’ nastupom i poručila svima da je nema zbog čega biti sram, ali Vranješu više nitko ne vjeruje

SHARE

Na nedavnoj dodjeli nagrada MAC u Beogradu skupila se krema regionalne estrade, ali uvjerljivo najiščekivaniji nastup bio je onaj Jelene Karleuše. U maniri najvećih svjetskih zvijezda, folk pjevačica napravila je show u kojem je ponosno stala pred publiku i rekla da je “odlučila da će biti heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima”. Oduševila je i modnim izborom – ponovno ju je obukao hrvatski dizajner Juraj Zigman, i za nastup i za crveni tepih.

Naslovnice svih medija oduševljeno su pozdravile njezin stav, a navodno ni notorni Ognjen Vranješ nije ostao hladan prema svemu. Preko prijatelja poslao jo je poruku da ju još voli i da mu je žao jer je njezine intimne fotografije poslao medijima. Ona ga je na sve to poslala u neku stvar i nastavila sa svojim životom.

Osramoćeni Vranješ na to je, očito, poludio, pa je ponovno poslao medijima neke poruke koje mu je navodno slala pjevačica. U njima stoji kako je “ona njegova žena”.

“Ti dolaziš da j**eš svoju ženu i ideš”, “Zaljubljena sam u tebe”, “Non-stop gledam tvoje slike” i slično navodno je Karleuša slala mladom nogometašu.

No, u svemu tome nove informacije koje plasira Vranješ teško prolaze. Seks afera traje već gotovo mjesec dana, a javnost je konačno na strani pjevačice. Umjesto da se posrami i pokunji, Karleuša je zauzela stav, uspjela održati brak i svoju reputaciju. Još uvijek je najveća zvijezda u regiji, piše 100posto.hr