Home Društvo Severina izdaje novi album, na ovim fotkama izgleda bolje nego ikad!

Severina izdaje novi album, na ovim fotkama izgleda bolje nego ikad!

SHARE
Severina svakodnevno objavljuje nove informacije o albumu na svojem Instagramu, a kako su neke pjesme već poznate, nema sumnje da će i ovaj album postići velik uspjeh.

Jedan od albuma koji se s nestrpljenjem iščekivao svakako je onaj Severine Kojić, koja posljednjih godina, poput većine, radije izdaje singlove. No, nakon stanke od sedam godina, pjevačica 1. veljače izdaje novi album pod nazivom “Halo”.

– Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! Sedam objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije – rekla je Severina, koja je još prošle godine uspjela pomesti konkurenciju.

Naime, pjevačica je imala čak tri najgledanija videa na top-listi ove godine. Prema stranici Socialblade na petom je mjestu po broju pretplatnika, te ima više od pola milijarde pregleda. Novi album pjevačice bit će dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici veljače.

 | Autor : Danilo PavlovićFoto: Danilo Pavlović

Na albumu su radili mnogi priznati autori kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

Severina svakodnevno objavljuje nove informacije o albumu na svojem Instagramu, a kako su neke pjesme već poznate, nema sumnje da će i ovaj album postići velik uspjeh.

Publika i mnogobrojni obožavatelji željni su novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva. Premijerapjesme “Halo” bit će na njezinu YouTube kanalu 1. veljače.