Home Zanimljivosti Žena shvatila da seks života nije imala s mužem, već s njegovim...

Žena shvatila da seks života nije imala s mužem, već s njegovim bratom blizancem

SHARE

Internet je pun bizarnih priča o seksu i ljubavnim odnosima, no jedna anonimna žena koja je svoje iskustvo podijelila u blogu na Whimnu mogla bi veoma lako ponijeti titulu vlasnice jedne od najbizarnijih.

Ona je opisala kako je na rođendanu jednog prijatelja upoznala jednog tipa kojeg je nakon te večeri pozvala u svoj stan te s njim imala “najbolji seks života”, kako tvrdi. Sljedećeg dana su se oprostili i nikad se više nisu čuli jer je on u to vrijeme imao curu.

No godinu dana kasnije stvari su se zakomplicirale. Na Tinderu je naletjela na profil za koji je mislila da je njegov, otišli su na dejt, no onda je shvatila da stvari nisu onakve kakve su joj se činile.

“Kad sam ga pitala o obitelji, rekao mi je da ima brata blizanca. Tad mi se sve posložilo, zapravo sam spavala s njegovim bratom. Bila sam na spoju s Dannyjem, a spavala sam s njegovim bratom Tomom”, napisala je.

Znala je da bi priznanje da mu je spavala s bratom blizancem moglo uništiti svaku šansu za vezu pa je Dannyju prešutjela priču o seksu s Tomom. Danny je nešto kasnije postao njezin suprug. “Tri mjeseca smo hodali, bili smo zaljubljeni do ušiju, a on mi je tad rekao da bi me htio upoznati s obitelji”, napisala je.

Tad je ponovno srela blizanca s kojim je spavala. “Rekla sam mu: Nikad mu nećeš reći, zar ne?’ A on je rekao: ‘Bože, naravno da ne!’ I on je bio zaručen te nije htio riskirati zaruke, a njih dvojica su veoma bliski pa nije htio riskirati ni dobar odnos s Dannyjem”, opisala je.

I danas je u braku s Dannyjem kojem i ne planira reći za situaciju s bratom. “Ne želim riskirati brak pa ako istina i izađe na vidjelo, samo ću to negirati”, kaže, prenosi Index.hr