Home Šport (VIDEO) Lovren ugodno iznenađen Ćorićevim poklonom, isto očekuje od Čilića i Federera

(VIDEO) Lovren ugodno iznenađen Ćorićevim poklonom, isto očekuje od Čilića i Federera

SHARE

Poznato je da hrvatski reprezentativac Dejan Lovren osim nogometa voli igrati i tenis, a da je veliki teniski zaljubljenik potvrdio je i za vrijeme finala Davis Cupa između Francuske i Hrvatske. Navijao je za hrvatske tenisače i podržao ih na društvenim mrežama.

Lovren je danas na Instagramu objavio poruku zahvale za Bornu Ćorića koji mu je na adresu u Liverpool poslao dva teniska reketa.

“Borna, hvala ti od srca. Upravo sam sada dobio poklon, iznenadio si me i jako mi je drago. Nisam očekivao da ću dobiti i ovaj dodatni reket, to je sigurno za tebe pa kad se sljedeći put vidimo, ne u avionu nego na teniskom igralištu da odigramo koju partiju. Moj poklon prema tebi je već upućen, ne znam gdje je zapelo. Taj sam”, rekao je Lovren, a u opisu objave je izrazio želju za reketima Rogera Federera i Marina Čilića.

“Sad čekam još od ove dvojice, Marina Čilića i Rogera Federera i to je to od mene. Skroman sam uglavnom”, napisao je Lovren, a Ćorić mu je na to odgovorio:

“Nema na čemu brate. Ovaj drugi je baš za igrati, tako da je meč dogovoren, ako ne prije onda negdje na ljeto, u Novalji”, napisao je hrvatski tenisač.

Dnevnik.ba