Home Zanimljivosti Ella Dvornik nestala s Instagrama: ‘Tko me treba, nek me zaboravi’

Ella Dvornik nestala s Instagrama: ‘Tko me treba, nek me zaboravi’

SHARE
Ella Dvornik svoju intimu često dijeli s obožavateljima putem društvenih mreža, no ovog puta Instagramu je odlučila reći ‘doviđenja’.

Vjerovali ili ne idućih dana na Instagramu i Facebooku nećete vidjeti objave Elle Dvornik. Blogerica i influencerica odlučila je predahnuti od društvenih mreža i godišnji odmor iskoristiti samo za sebe.

Da se povlači s Instagrama i Facebooka Ella je na vrijeme obavijestila svoje obožavatelje. – Stigli smo u Meksiko. Na godišnjem sam. Tko me treba, nek me zaboravi. U resortu sam gdje se ne smije koristiti mobitel osim u sobi. S tim saznanjem ostavljam mobitel u sobi i idem se odmoriti od tehnologije – napisala je Ella na svojim profilima.

Kći Dine Dvornika na odmor je otputovala u društvu svog zaručnika Charlesa Pearcea, a malenu Balie Dee ostavili su na čuvanju kod bake Danijele Dvornik.

Povlačenje s društvenih mreža iznenadilo je Elline pratitelje koji su joj poželjeli dobar odmor, a bilo je i onih koji smatraju da Ella godišnji nije ni zaslužila. – Odradila žena duplu smjenu u tvornici tekstila, cijelu godinu školovala i brinula za troje djece…od čega se ti odmaraš? – zapitala se jedna njezina pratiteljica.