Home Zanimljivosti Mama i kći žele naći dečka iz snova: ‘Nećemo im kuhati…’

Mama i kći žele naći dečka iz snova: ‘Nećemo im kuhati…’

SHARE

Senka koja je splitsku adresu prije 15 godina zamijenila karlovačkom, rado bi našla partnera, ali je mlađahnom Istraninu Željku na kojeg je bacila oko odmah dala do znanja da joj se ‘nikako ne da kuhati’

U ovogodišnji show ‘Ljubav je na selu’ prijavile su se i majka i kći iz Karlovca kako bi pronašle ljubav svog života.

foto: RTL

Kći Ana-Paula Bogdanović (20) po struci je kozmetičarka, u slobodno vrijeme voli čitati, šetati, fotografirati i vježbat te kaže kako joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno s obzirom na to da uvijek naleti na krive dečke.

Prijavila se na nagovor mame, Senke Stanić Laće (49) koja se također prijavila u show. Ana-Paula je imala sreće odmah po početku showa.

foto: Privatni album

– Stručni stožer na čelu sa mnom bira zlatnu djevojku, onu koja bi po mišljenju produkcije bila idealna za farmera, barem na papiru. Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako povećava šanse za prolazak dalje. Svaka koju prozovem naći će se naslijepo sa svojim farmerom i neko vrijeme se pritajiti – objasnila im je voditeljica Marijana Batinić (36).

foto: RTL

Tako je postala je ‘Zlatna djevojka’ Borisa Kolesarića (27). Ipak, Ana-Paula nije u potrazi za vezom već se želi zabavljati i družiti, za razliku od majke.

Senka koja je splitsku adresu prije 15 godina zamijenila karlovačkom, rado bi našla partnera, ali je mlađahnom Istraninu Željku na kojeg je bacila oko odmah dala do znanja da joj se ‘nikako ne da kuhati’.