Home Zanimljivosti (18+) CURE NOVE KARLEUŠINE PORUKE VRANJEŠU: ‘Tu**la bih se poslije svake utakmice...

(18+) CURE NOVE KARLEUŠINE PORUKE VRANJEŠU: ‘Tu**la bih se poslije svake utakmice s tobom, dok se ne onesvijestimo’

SHARE

Drama oko Jelene Karleuše, Ognjena Vranješa i Duška Tošića ne jenjava. Nakon što je pjevačica sa suprugom otputovala u Dubai, a potom on u Australiju, isplivala je nova prepiska koju je JK navodno razmjenjivala s bosanskohercegovačkim nogometašem, prenosi Net.hr

Perverzno i eksplicitno

Prema pisanju Kurira, u perverznoj prepisci Jelena objašnjava Ognjenu što bi mu radila. “Budi dobar, bebo”, napisala mu je, a on joj je odgovorio: “Divljak sam tvoj”. Ovo je izuzetno oraspoložilo Karleušu, koja je tek tada počela intenzivno tipkati: “Kako si seksi! Ja bih se tu**la poslije svake utakmice s tobom, dok se ne onesvijestimo”, glasila je Jelenina poruka.

“Poslije svake utakmice? Ili svakoga dana?”, odgovorio joj je Ognjen.”Pa, pred utakmicu ne bi mogao zbog karantene”, kazala je pjevačica, na što joj je on lijepo objasnio: “Mogao bih, prije nego što odem u karantenu.” Nakon ove poruke uslijedila je prava Karleušina poslastica. “Lizat ću ti guzu i pu**t ću ga onako kako voliš”, poručila je svojemu tadašnjem ljubavniku srpska diva.