Home Društvo Poznata novinarka ‘oprala’ Sarajlije zbog zvižduka Dodiku

Poznata novinarka ‘oprala’ Sarajlije zbog zvižduka Dodiku

SHARE

Novinarka, voditeljica i članica SBB-a Sanela Prašović-Gadžo je bila ogorčena nakon što je sinoć na otvaranju EYOF-a publika izviždala Milorada Dodika.

Ono što je obilježilo otvaranje EYOF-a na stadionu Koševo svakako su i zvižduci publike upućeni Miloradu Dodiku, ali i ostalim članovima Predsjedništva BiH.

Novinarka, voditeljica i članica SBB-a Sanela Prašović-Gadžo je bila ogorčena:

“Nikad ništa kao ovo nismo tako skupo i puno platiti, a da jeftinije izgleda. Beskrajno razočarana. A ovo zviždanje predsjedatelju Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na stadionu je gospodo primitivizam. Došli ste na grande sportski događaj, a ne u Čevljanoviće. Sram me mog Sarajeva. Grada gdje sam rođena, sram me. Dodiku svaka čast što je do kraja održao govor i otvorio EYOF. Ja ne znam da li bih se okrenula i otišla da sam na njegovom mjestu bila”, zaključila je Sanela.

Podsjetimo, Milorad Dodik, predsjedatelj Predsjedništva BiH, održao je govor na svečanoj ceremoniji otvorenja Europskog olimpijskog festivala mladih.

No, s tribina stadiona “Asim Ferhatović Hase” čuli su se zvižduci tijekom njegovog govora.

– Želim zahvaliti Europskom olimpijskom komitetu, koji je dao da dva grada organiziraju ove Igre. Mladi će se boriti na borilištima za čast i medalju, da predstavljaju svoje zemlje i poklone se svojoj zastavi. Želim zahvaliti mladim ljudima koji su omogućili da se olimpijska baklja vrati na ove prostore. Imamo ponovno baklju mira, koja je upaljena ovdje, u gradu gdje su prije nekoliko desetljeća održane Olimpijske igre – rekao je Dodik, prenosi Dnevni avaz.

Dodik je, između ostalog, zahvalio Europskom olimpijskom komitetu, koji je dodijelio organizaciju Sarajevu i Istočnom Sarajevu te poželio dobrodošlicu mladim sportašima.

Poručio je da su mladi natjecatelji došli u zemlju različitosti, ali gdje su ljudi gostoljubivi.

– Uvjeren sam da će upaljena baklja značiti dodatnu stabilizaciju mira – rekao je Dodik, nakon čega je, ipak, dobio aplauz.

Natjecateljima i gostima je poručio da ponesu najbolje utiske iz BiH.

– Mi smo svi pobijedili. Ova organizacija, otvaranje ovog događaja je pobjeda za sve nas i za one koji nisu vjerovali u ovo – kazao je Dodik.