Home Crna kronika Uznemirujući video (18+) Snimljeno drogiranje kod mostarske Osnovne škole

Uznemirujući video (18+) Snimljeno drogiranje kod mostarske Osnovne škole

SHARE

Roditelji djece koja pohađaju Osnovnu školu Ilije Jakovljevića u Mostaru u više navrata su ukazivali na opasnosti blizine Centra za liječenje ovisnika o narkoticima toj ustanovi, te upozoravali da je ugrožena sigurnost njihove djece prilikom odlaska u školu.

Da je sigurnost djece itekako ugrožena svjedoči snimka ovisnika koji se kod Osnovne škole Ilije Jakovljevića u Mostaru drogira u sred dana.

Roditelji oprez! Snimljeno jučer oko 10 ujutro kod zgrade Narenta u neposrednoj blizini škole u Centru 2. Prošle godine smo se trudili ukazati na opasnost blizine Centra za liječene ovisnike no nadležni su odgovorili da nema nikakve bojazni te da je čak dobro da su blizu škole jer se i oni trebaju uključivati u suživot te da djeca mogu mnogo naučiti od njih. Zanima me šta mogu naučiti iz priloženog???? Video je poslan i na bljesak.info ali iz nekog razloga još nije objavljen. Očito nam ne preostaje ništa drugo nego moliti Boga da djeca ne diraju odbačenu korištenu špricu. Dijelite dalje!

Posted by Vesna Marić on Utorak, 26. Februar 2019.

Uz poslanu snimku portalu Pogled.ba roditelji mole da se ovaj problem iznese javnosti, kako bi se zaštitila njihova djeca od neželjenih posljedica.

“Roditelji oprez! Snimljeno jučer oko 10 ujutro kod zgrade Narenta u neposrednoj blizini škole u Centru 2. Prošle godine smo se trudili ukazati na opasnost blizine Centra za liječene ovisnike no nadležni su odgovorili da nema nikakve bojazni te da je čak dobro da su blizu škole jer se i oni trebaju uključivati u suživot te da djeca mogu mnogo naučiti od njih. Zanima me što mogu naučiti iz priloženog???? Očito nam ne preostaje ništa drugo nego moliti Boga da djeca ne diraju odbačenu korištenu špricu”, stoji u pismu zabrinutog roditelja.