Home Kultura Izložba “Retrospektiva” Anamarije Bilić iz Ljubuškog na Mostarskom sajmu

Izložba “Retrospektiva” Anamarije Bilić iz Ljubuškog na Mostarskom sajmu

SHARE

Anamarija Bilić prošle je godine na natječaju “Pričom i(li)fotografijom do nagrade”, na temu “Mali koraci prema dobrom sutra” mostarskog sajma osvojila 1 mjesto u kategoriji za najbolju fotografiju i to pod nazivom “Djeca na kraju tunela”

Anamarija dolazi iz Ljubuškog, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju, a trenutačno je treća godina studija informacijskih znanosti i novinarstva na Filozofskom fakultetu u Mostaru.

Fotografijom se bavi amaterski, no uči kako kaže od profesionalaca. Više od pola godine član je fotografskog i videografskog tima Oculus media gdje zajedno sa sedam fotografa svakodnevno uči nove trikove iz svijeta fotografije.

Zanimanje za fotografiju I dizajn javlja se još od malih nogu, no ozbiljnije se počinje baviti u posljednje dvije godine. Izložbu pod nazivom Retrospektiva imat ćete priliku vidjeti na Mostarskom sajmu utorak i srijedu 9. i 10.4.2019., a na kojoj će biti prikazani odabrani radovi od samih početaka pa sve do danas. Pogledajte neke od njezinih odličnih radova.