Home Zanimljivosti Odgovorila kritičarima nakon što su je izvrijeđali zbog ove fotke u bikiniju

Odgovorila kritičarima nakon što su je izvrijeđali zbog ove fotke u bikiniju

SHARE

Cura NFL zvijezde nedavno je objavila fotografiju u bikiniju zbog koje su je mnogi izvrijeđali pa se sad oglasila i odgovorila kritičarima.

Camille Kostek, dugogodišnja cura Roba Gronkowskog, igrača New England Patriotsa nije mogla vjerovati koliko nepristojnih komentara je dobila.

“Ne mogu ni početi objašnjavati koliko nepristojnih komentara sam dobila nakon što sam objavila ovu fotografiju svog tijela. No za žene kojima sam uspjela pomoći da vole sebe kakve jesu, objavljujem bez oklijevanja za sebe i za vas”, napisala je na Instagramu.

Model Sports Illustrateda, kojeg na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi, napisala je kako je nekoliko dana razmišljala hoće li objaviti ovo. Neki od pratitelja poručili su joj kako “nikad nisu vidjeli veće kosti kukova”, te da “treba teretanu i dobrog doktora”, između ostalog, piše Index.hr

Kostek kaže kako joj inače nije stalo do hejterskih komentara, no da joj je ovaj put drago što je reagirala. “Pomaže mi da rastem i da imam deblju kožu. Pomaže mi podsjetiti me što je važno u životu, tko je bitan u životu”, objasnila je.

Zaključila je da namjerava “objavljivati fotografije u bikiniju kad god se tako osjeća”. “Samo je šlag na tortu kad dobijem neke od vaših poruka u kojima kažete da vas potičem da se osjećate dobro u svojoj koži, zbog toga to radim”, zaključila je.