Home Šport ENGLEZI PLASIRALI SENZACIJU: U novom Realu neće biti mjesta za Luku Modrića

ENGLEZI PLASIRALI SENZACIJU: U novom Realu neće biti mjesta za Luku Modrića

SHARE

Povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Reala iz Madrida, nakon svega deset mjeseci po odlasku iz ovog slavnog španjolskog kluba, na ljeto se očekuju velike promjene u svlačionici, a prema pisanju britanskog Independenta, Zidane će dobiti 350 milijuna eura za pojačanja. Toliko mu je, naime, obećao predsjednik kluba Florentino Perez koji ga je, prema pisanju medija, i uvjerio da se vrati.

AFP

Ključna informacija u pisanju Independenta

I sada dolazimo do ključne informacije u članku Independenta koji je pomalo šokantan i teško je reći koliko “drži vodu”, ali Englezi pišu o tome. Naime, u novom Realu neće biti mjesta za Luku Modrića?!

“Gareth Bale i Luka Modrić su među igračima za koje se očekuje da će napustiti klub”, piše Independent.

Navodi se i da će se Real baciti u lov na Neymara, najboljeg danskog igrača Christiana Eriksena, fantastičnog Belgijca Edena Hazarda i najboljeg mladog igrača svijeta Kyliana Mbappéa.

AFP

“Real nadolazećeg ljeta planira potrošiti 300 milijuna eura na pojačanja, a novac planiraju namaknuti od prodaje svojih zvijezda, a Bale i Modrić su među igračima za koje se očekuje da će napustiti klub”, stoji u tekstu.

Zidane i Modrić odlično surađivali

Vrijedi spomenuti kako je Luka Modrić u eri Zinedinea Zidanea bio jedan od najomiljenijih igrača slavnog Francuza i definitivno ključni za igru momčadi, za sustav igre Zidanea s kojim je pokorio Europu i svijet.

Odlično su surađivali, a hrvatski kapetan nedavno je s Realom dogovorio i produljenje ugovora, i više je puta naglasio kako mu je želja završiti karijeru na Santiago Bernabeuu. Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti kako će se rasplesti ova situacija, piše Net.hr