Home Zanimljivosti One su se skidale za Playboy, a njima su hobi šah i...

One su se skidale za Playboy, a njima su hobi šah i matematika

SHARE

Od idućeg tjedna gledatelji Nove TV imat će priliku pratiti novi show ‘Ljepotice i genijalci’, a kroz uzbudljiva natjecanja u utrci za glavnu nagradu kandidate će voditi glumac Igor Mešin. 

Natjecatelji će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije.

Predstavljamo vam sve ljepotice:

ENA ČOBANOV

Ena je povjesničarka umjetnosti, radi kao model, a može se pohvaliti i karijerom Playboyeve zečice te blogerice. Rođena je u Trogiru, odrasla u Primoštenu pored Šibenika, a živi u Zagrebu. Opisuje se kao jednostavna, tolerantna i jako tvrdoglava osoba. Hobiji su joj čitanje, dizajniranje, šivanje odjeće, kupovanje šminke,odjeće, sakupljanje cipela. Ena se okušala i u glumi gdje je odigrala ijednu kratku ulogu u bolivudskom filmu.

foto: nova tv

NICOL BREKALO

Uvijek nasmijana Nicol studentica je filozofije i religijskih znanosti na jednom te sociologije i latinskog jezika na drugom fakultetu koje paralelno uspješno i redovno studira, a planira još upisati i antropologiju i pedagogiju. Zna pet stranih jezika iz kojih je išla na brojna natjecanja te su njezini literarni radovi objavljeni u raznim časopisima. Za sebe kaže da je lijepa, pametna, kreativna, zabavna i pozitivna. Hobiji su joj čitanje, ples, savjetovanje prijatelja, shopping i slušanje glazbe.

foto: nova tv

ADRIANA JAKOVLJEVIĆ

Adriana je studentica grafičkog dizajna, a do sad je radila kao promotorica, u call centru te kao dadilja. Dobila je nagradu dekana za studenticu s najvećim prosjekom na preddiplomskom studiju. Opisuje se kao ambiciozna, osjećajna, ‘presitničava’, iskrena i društvena osoba. Hobiji su joj izlasci i trčanje.

foto: nova tv

DORIS ŠEBESTIJAN

Doris dolazi iz Kotoribe, no živi u Varaždinu gdje je završila medicinsku školu, a hobiji su joj fitness, crtanje, slikanje i čitanje. S dečkom radi na razvijanju mobilnih aplikacija. Za sebe kaže da je smotana, iskrena, emotivna, temperamentna i prizemljena.

foto: nova tv

GLORIJA MUDROVČIĆ

Glorija je studentica diplomacije i međunarodnih odnosa na visokom učilištu. Dolazi iz Otočca, a živi u Zagrebu. Za sebe kaže da je tvrdoglava, sanjar, izdržljiva, romantična i po potrebi bezobrazna, a njezina slaba strana je – kratki fitilj. Hobiji su joj teretana i kuhanje.

foto: nova tv

MARTINA ŽIVKO

Martina je trgovkinja, rodom je iz Pitomače, a živi u Zagrebu. Htjela bi postati glumica i nada se kako će joj sudjelovanje u showu pomoći u ostvarenju snova. Opisuje se kao zanimljiva, luda i ponekad bahata. Hobiji su joj kave s prijateljima i rolanje.

foto: nova tv

KARLA RAIČ

Karla je završila srednju grafičku školu, a htjela bi biti uspješna vizažistica i trenutno radi na tome. Opisuje se kao kreativna, osjećajna, šarmantna i predana svemu što radi. Hobiji su joj šminkanje, crtanje i fotografiranje.

foto: nova tv

PETRA KUŠINEC

Petra je studentica međunarodnog poslovanja. Opisuje se kao jako dobra prijateljica, vesela i opuštena, a za sebe kaže kako je uvijek spremna pomoći. Hobiji su joj trčanje i fotografiranje, šetnje prirodom.

foto: nova tv

HELENA ŠPILJARIĆ

Tekstilna i modna dizajnerica Helena radila je studentske poslove poput lijepljenja deklaracija, zamatanja poklona, a u slobodno vrijeme voli fotografirati prirodu. Želja joj je putovati čim više. Opisuje se kao iskrena, poštena, druželjubiva, marljiva i maštovita. Hobiji su joj fotografija, šivanje, šminkanje, renoviranje i dizajn interijera.

foto: Nova tv

SARA HUSAR

Sara je završila srednju školu za grafičkog tehničara pripreme. Bavila se modelingom. Opisuje se kao komunikativna, samouvjerena, vesela, zabavna i iskrena osoba. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom. Kao dijete je glumila osam godina u kazalištu. Sudjelovala je na raznim natjecanjima za Miss, a 2017. je odnijela titulu kraljice fotogeničnosti na natjecanju za Kraljicu Jadrana.

foto: nova tv

ANJA BRKIĆ

Anja je studentica modnog dizajna, a radila je kao hostesa. Hobiji su joj druženje, crtanje, šminkanje i izlasci, a voli čitati o temama s polja astronomije i duhovnosti za što kaže da joj je najveće područje interesa. Ističe kako joj smeta kada ljudi na temelju njezinog izgleda i oblačenja donose sudove o njoj.

foto: nova tv

I genijalce:

ANTON PERKOV

Anton Perkov, nadimkom Grof, student je fizike na PMF-u u Zagrebu, a od područja znanosti zanimaju ga kozmologija i fizika elementarnih čestica. Voli čitati knjige i članke o raznim temama te svira i nekoliko instrumenata. Ističe kako je član Menseod 2010. Trenirao je plivanje, golf, nogomet i ples. Najvećim postignućem smatra samostalni razvoj specijaliziranih računalnih modela u sklopu studija.

foto:

KARLO MAXIMILLIAN VUKOVIĆ

Osebujni Karlo Maximillian, kojega prijatelji zovu Pitagora, kemijski je tehničar, student filozofije i sociologije na Hrvatskim studijima. U budućnosti vidi se kao profesora u srednjoj školi te ističe kako želi mladim ljudima biti duhovni mentor. Karlo kaže kako je nesretnim slučajem završio na ulici gdje je proveo dvije i pol godine te je u tom periodu položio deset ispita, i jedino što ga je držalo tada jest bila misao da jednoga dana usmjeruje ljude. Opisuje se kao biće koje putuje kroz svijet. Hobiji su mu šah, košarka, pisanje tekstova ”za svoju dušu” i čitanje knjiga.

foto:

IVAN CESAR

Ivan je student elektroničkog poslovanja na TVZ-u, opisuje se kao iskren, inteligentan, zabavan i šaljiv dečko. Hobiji su mu igranje roleplay igara uživo, razne stolne igre, gaming na računalu i razvijanje igara. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što su ga profesori prepoznali kao perspektivnu osobu.

foto:

MATIJA MATKOVIĆ

Matija je informatičar i veliki fan igre „World of warcraft”, voli izrađivati makete, bavi se fotografijom, a jako ga zanima snimanje i htio bi postati snimatelj. Opisuje se kao miran, drag i promišljen, a hobiji su mu fotografiranje, bicikliranje i odlasci na techno partyje.

foto:

RONALD SATAIĆ

Ronald je Star wars fan, a uz to strojovođa po struci koji uči za 3D grafičkog dizajnera. Sebe opisuje kao druželjubivu, zabavnu, kreativnu, optimističnu i inteligentnu osobu. Hobiji su mu sudjelovanje u Hrvatskoj udruzi ljubitelja Zvjezdanih staza „USS Croatia“, odlasci na SF konvencije i cosplaying, igranje videoigara, crtanje, biljar i vožnja biciklom. Svojim najvećim postignućem u životu smatra organizaciju i vođenje kvizova Star Trek tematike na SF konvencijama te predavanja o svemirskim brodovima.

foto:

NINO UZELAC

Nino je programer koji za sebe kaže da je lijen, znatiželjan, skroman, hrabar i kreativan dečko. Hobi mu je stvaranje zabavnih aplikacija za mobitele, a u školskim danima je svirao klavir i harmoniku. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što se pronašao u programiranju.

foto:

DOMAGOJ OREŠKI 

Domagoj od malih nogu ima san postati profesor matematike, a trenutno je student na nastavničkom smjeru matematike. Nastupa kao žongler po festivalima. Opisuje se kao kreativan, otvoren, svestran, smotan, neobičan. Hobiji su mu žongliranje, ples, pisanje pjesama, pisanje knjiga, pisanje scenarija, kriptografija, osmišljavanje igara i programiranje igara.

Nastupao je i na Supertalentu 2016. Svojim najvećim postignućem u životu smatra prijedlog rješenja hipoteze kontinuuma, jednog od najvećih neriješenih matematičkih problema.

foto:

MARINO RUNDIĆ

Marino je diplomirao na pomorskom fakultetu, radi kao navigacijski časnik. Bio je frontman u heavy metal bendu, završio je studij nautike. Kaže kako drugi za njega često kažu da je goth, geek, pirate, ninja. Hobiji su mu oživljavanje povijesti – predstavljanje viteza, airsoft, fotografija, a kolekcionar je razno raznih stvari.

foto:

LUKA DERANJA

Luka je predsjednik Udruge kreativnih intelektualaca (koju je sam i osnovao), studirao je aeronautiku i matematiku, ali je odustao od oba fakulteta. Radio kao quizmaster, ali i kao trener odbojke. Opisuje se kao zabavan, komunikativan, inteligentan, lud i skroman. Hobiji su mu igranje i smišljanje društvenih igara, sportovi svake vrste te kvizovi.

foto:

ROBERT SERTIĆ

Robert je rođen u Rijeci, ali je dio djetinjstva proveo u Sydneyu. Opisuje se kao dobar, sarkastičan, maštovit i ponekad neodlučan. Hobiji su mu čitanje SF&fantasy knjiga, putovanje, gaming, društvene igre s prijateljima, a okusio se u amaterskom kazalištu te organiziranju geek konvencije. Svojim najvećim postignućem smatra to što se osamostalio.

foto:

MARIJAN SMETKO

Marijan dolazi iz Lipovljana, a trenutno živi u Zagrebu gdje studira na FER-u. Zanimaju ga fizika i informatika,  svira klavir, hobiji su mu programiranje i izrada meme-ova, radi u softwareskoj tvrtci u Zagrebu. Najvećim postignućem u životu smatra upis na fakultet.