Home Zanimljivosti Tko je princeza ‘vrele mladosti’ Ante Rebića? Popularni nogometaš fotografijom i pjesmom...

Tko je princeza ‘vrele mladosti’ Ante Rebića? Popularni nogometaš fotografijom i pjesmom uznemirio obožavateljice

SHARE

“Ima sve što je danas nužno vrhunskom napadaču: snagu, agresiju, samopouzdanje, nikoga ne šljivi, gazi, takva treba biti špica. Na treninzima i utakmicama vidio je da je taj. Da ću ga staviti. Borio se da bude. Iako mu više odgovara lijeva strana, pretežno je igrao desno, makar su se mijenjali Perišić i on. Sve je prihvatio, samo da je unutra.” – ovako je o Anti Rebiću u svojoj knjizi “Rusija naših snova“ pisao izbornik Zlatko Dalić.

“Predivan, najljepši, najslađi, volim ga” – tako o o imotskoj zvijezdi naše nacionalne nogometne vrste na društvenim mrežama pišu nebrojene obožavateljice, koje se otvoreno bore za njegovu naklonost.

Imotska zvijezda reprezentacije i frankfurtskog Eintrachta posebno se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva prometnuo u predmet žudnje brojnih navijačica, koje su se dodatno osokolile kad je Rebićeva majka ustvrdila da je njezin sin još uvijek slobodan.

Nedavno ga je pokušala impresionirati mlada ukrajinska umjetnica, darujući mu sliku na kojoj ga je portretirala, ali tražeći zauzvrat Rebićev dres. Ante je, dakako, bio velikodušan.

Rebić je svoje poklonice posebno zaintrigirao danas, kad je na instastoryju objavio fotografiju displeja u svojem automobilu, na kojem je pisao naziv hita Borisa Novkovića iz 90-ih, “Šta je sa princezom moje vrele mladosti”.

Što mu baš ta pjesma posebno predstavlja i tko je princeza Rebićeve mladosti mnoge bi željele znati…, piše Slobodna Dalmacija.