Home Zanimljivosti SNIMKU MASTURBACIJE SLUČAJNO PODIJELILA S 2000 FRENDOVA: ‘Vidio ju je i moj...

SNIMKU MASTURBACIJE SLUČAJNO PODIJELILA S 2000 FRENDOVA: ‘Vidio ju je i moj sin, a trebala je biti za muža’

SHARE

Žena se apsolutno prenerazila učinivši epsku pogrešku na Facebooku. Sredovječna majka slučajno je uživo prenosila vlastitu pornosnimku na Fejsu, a zapravo ju je željela podijeliti samo s jednom osobom.

Pikantan video, u kojemu se Zeinepa Galibova iz Bugarske potpuno opustila i zaigrala sa sobom u krevetu, vidjelo je 2000 njezinih prijatelja na Facebooku. Njezin je suprug trenutno u inozemstvu i očito joj jako nedostaje kada ga je odlučila počastiti eksplicitnom porukom.

Snimku vidio i sin

Umjesto da je video poslala privatno, nes(p)retna ga je žena na neku foru objavila kao FB priču i šokirala prijatelje i obitelj. Snimku 18+ vidio je i njezin 20-godišnji sin, koji je izjavio za lokalne medije kako se zbog srama neće moći vratiti kući najmanje pet godina.

Tabloid Sun piše kako se zbog incidenta uzrujao i ženin suprug te nije s njom želio razgovarati sljedećih nekoliko dana. Žena tvrdi da je video snimila iz čiste dosade, a sada se okrenula najbližim prijateljima da joj pomognu prebroditi ovo teško razdoblje, piše Net.hr