Home Društvo GORDANA TADIĆ: Nikada nisam niti ću pokleknuti raznim pritiscima!

GORDANA TADIĆ: Nikada nisam niti ću pokleknuti raznim pritiscima!

SHARE

Glavna tužiteljica Tužiteljstva BiH Gordana Tadić govorila je u emisiji “Mreža” na Federalnoj televiziji o špijunskoj aferi koja ovih dana potresa Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

Ona je kazala da će u ovom predmetu osim Dragana Mektića, ministra sigurnosti BiH, biti saslušani i drugi svjedoci.

Podsjećamo, predmet u slučaju navodnog naoružavanja selefija od strane pripadnika hrvatskih obavještajnih službi i diplomata dat je u rad tužitelju Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju i on radi na utvrđivanju svih činjenica, okolnosti te provjeravanju medijskih natpisa.

Tadić je također govorila i o predmetu koji je formiralo Tužiteljstvo BiH u slučaju okupljanja i postrojavanja četnika u Višegradu, a na osnovu dostavljenih prijava kao i na temelju medijskih natpisa.

Glavna tužeiteljica Tužiteljstva BiH na pitanje radi li u interesu političara Dragana Čovića i Milorada Dodika, odgovorila je da nikada nije niti će pokleknuti raznim pritiscima i manipulacijama.

Ovo je bio prvi intervju koji je Tadić dala medijima nakon što ju je 23. siječnja Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće BiH imenovalo na funkciju glavne državne tužiteljice, piše Dnevno.hr