Home Zanimljivosti Mama koja je dala otkaz i postala domaćica priznala što ju je...

Mama koja je dala otkaz i postala domaćica priznala što ju je najviše šokiralo

SHARE

Kada je Lauren Turner dala otkaz na poslu s punim radnim vremenom i odlučila postati mama domaćica, nije mogla ni sanjati koliko će se njen život promijeniti, piše Index.

Bila sam spremna na velike promjene. Prihvatila sam to da ću puno više prati i čistiti, pretpostavila sam da ću češće gubiti živce i očekivala sam da ću uživati u svemu onom što je smisao mog života. Ali nisam ni sanjala koliko će mi drugačije izgledati tjedni“, ispričala je ova majka troje djece za PopSugar.

Kako kaže, kada oba roditelja rade, svi jedva čekate vikend kako biste se napokon opustili i uživali u vremenu sa svojom djecom te nadoknadili svu onu zabavu kojoj se ne stignete posvetiti od ponedjeljka do petka.

No kada jedan roditelj ostane kod kuće s djecom, drugi petkom dolazi nevjerojatno uzbuđen što će provesti dva dana s obitelji, dok onaj prvi jedva čeka petak jer zna da neće morati raditi iste stvari kao i svakog dana prije toga“, ispričala je Lauren te dodala kako za nju, od kad je postala domaćica, gotovo i ne postoji promjena ritma bez obzira na to koji je dan u tjednu.

Kao roditelj koji ostaje kod kuće, nikad ne napuštate ured“, rekla je te zaključila da njeni vikendi sada izgledaju kao da se “pokušavate odmoriti i napuniti baterije u uredskom stolcu dok vas istovremeno šef traži da završite tjedno izvješće“.

Štoviše, vikendi koji su je nekad asocirali na odmor sada su postali samo dodatnih “48 sati frustracije i kaosa”.

Osim toga, požalila se kako, od kad je dala otkaz, njena djeca dolaze samo k njoj ako imaju bilo kakav problem. Čak i onda kad joj je suprug kod kuće.

Sada, petkom navečer, ulovim samu sebe kako očajnički želim pobjeći od kuće, ali istovremeno i uživati u ideji obiteljske filmske večeri. Želim odmah ući u auto i krenuti na putovanje bez dječaka, a istovremeno sam uzbuđena što mogu vidjeti svog muža i što ćemo se svi petero družiti. Najčešće radim ono što bi svaka nesebična majka napravila – posvetim svojoj obitelji. Obitelj je uvijek na prvom mjestu, zar ne? Ali nakon nekoliko takvih mjeseci, čini se da je to potpuno krivo, jer u posljednje sam vrijeme svake subote i nedjelje nervozna, razdražljiva i iscrpljena”, iskreno je priznala Lauren te dodala kako je situacija bila puno drugačija kada je svakog dana radila od 9 do 5.

Iako ju je upravo takav način vlastitog razmišljanja najviše šokirao i dočekao je potpuno nespremnom, tek sada je svjesna da je upravo to ono na što su je i njene prijateljice, također majke domaćice, stalno upozoravale.