Home Društvo Severina razočarala fanove: “Ovo je stvarno bezobrazluk!”

Severina razočarala fanove: “Ovo je stvarno bezobrazluk!”

SHARE

SEVERINA je svojom posljednjom objavom na Facebooku ostavila obožavatelje u šoku, a neke je čak uspjela i naljutiti. Naime, splitska je pjevačica putem Facebooka otkazala koncert koji se trebao održati u Začretju.

“Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.04. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan… Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom”, napisala je glazbenica.

Iako je većina obožavatelja bila žalosna i zabrinuta, bilo je i onih koje je uspjela razljutiti svojim potezom.

“Što je s kupljenim kartama? Ovo je stvarno bezobrazluk!”, “Dva puta se veseliš, iščekuješ, planiraš i onda se razočaraš”, napisali su joj neki od razočaranih obožavatelja koji su planirali ići na njezin koncert.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedna od obožavateljica zapitala se je li uzrok njezine odluke glasina o kojoj se u posljednje vrijeme sve više šuška.

“Možda zbog glasina o razlazu s menadžerom”, napisala je korisnica Facebooka, referirajući se na tračeve o prekidu suradnje Severine i njenog menadžera Tomice Petrovića s kojim surađuje već 17 godina.

Mnogi su primijetili da se pjevačica u zadnje vrijeme ponaša drugačije. Tako je posljednjih mjeseci gotovo svakog tjedna objavljivala novu pjesmu sa zadnjeg albuma, a drastično je srezala i pojavljivanja u javnosti.