Home Društvo Morao skratiti ogradu jer ga je susjed prijavio gradu, njegova osveta je...

Morao skratiti ogradu jer ga je susjed prijavio gradu, njegova osveta je hit

SHARE

ČOVJEK iz Kalifornije koji je bio prisiljen skratiti ogradu nakon žalbe susjeda odlučio se osvetiti onome kome je zasmetala njegova ograda – tako što je postavio vrtnu zabavu golih lutaka u svoje dvorište.

Jason Windus iz Santa Rose rekao je kako je napravio visoku ogradu kako bi mogao čuvati pse u dvorištu, no nakon što se susjed žalio, grad ga je prisilio da skrati ogradu ili plati kaznu, prenosi New York Post.

Windus je tad ogradu skratio na maksimalnih 90-ak centimetara, a zatim je postavio pet golih lutki u svoje dvorište. “Ne znam tko je i siguran sam da se neće javiti”, rekao je Windus medijima. “A ako se jave, ovo je samo izjava za njih – možda bi se trebali držati svoga posla malo više.”

Windus, vlasnik tvrtke za selidbe, lutke je prikupio nakon što je počistio dućan s odjećom. “Nisam se mogao natjerati da ih bacim. Namjeravao sam ih koristiti za vježbanje, kao mete”, izjavio je.

https://twitter.com/WayneFreedman/status/1108145579345874944

Nakon naloga da skrati ogradu odmah je znao što će s njima. Lutke u prirodnoj veličini postavio je oko stola, a susjedu je poslao poruku i znakom. “Rezervirano mjesto za radoznalog susjeda koji se žalio gradu zbog moje ograde”, pisalo je na njoj.

https://twitter.com/WayneFreedman/status/1108090128398839808

“Pretpostavljam da bi se prosječna osoba naljutila i zamjerala nešto policiji. Ja sam napravio goli tulum u dvorištu”, rekao je Windus. Dodao je kako pokušava biti pozitivan s obzirom na to što se dogodilo.

https://twitter.com/WayneFreedman/status/1108089353350205440