Home Šport Ivan Perišić ponovno oduševio, pogledajte što je stavio na kopačke

Ivan Perišić ponovno oduševio, pogledajte što je stavio na kopačke

SHARE
Bordeaux, 21.6.2016. - Utakmica 3. kola skupine D na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj: Hrvatska - Španjolska. Na fotografiji Ivan Perišiæ slavi pobjedu. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Hrvatski reprezentativac i zvijezda InteraIvan Perišić, ponovno je oduševio javnost. Naime, uoči utakmice Hrvatska – Azerbajdžan na Maksimiru od 20:45 sati Hrvatski nogometni savez pohvalio se personaliziranim kopačkama Ivana Perišića. Ivan će protiv reprezentacije koju predvodi bivši trener Dinama, i bivši Vatreni, Nikola Jurčević,na kopačkama imati ime svoje kćerkice Manuele (5).

Manuela će, podsjetimo, bodriti tatu s majkom Josipom i šestogodišnjim bratom Leonardom. Klinci su već poznati od ranije hrvatskoj javnosti s obzirom kako roditelji, kao javne i poznate osobe, često na društvenim mrežama objavljuju njihove doživljaje. Primjerice, tijekom za Hrvatsku spektakularnog Svjetskog prvenstva u Rusiji klinci su za svog tatu i Hrvatsku vatreno navijali te su obukli dres s očevim imenom i zagrljeni gledali utakmicu.