Home Crna kronika NOVA TRI SLUČAJA SEKSUALNOG PONIŽAVANJA ŽENA: Frankfurtska policija traga za seksualnim manijakom...

NOVA TRI SLUČAJA SEKSUALNOG PONIŽAVANJA ŽENA: Frankfurtska policija traga za seksualnim manijakom koji napada žene

SHARE

Nova tri slučaja dodana su ranijoj seriji od osam slučajeva “seksualnog  uznemiravanja, seksualnih prisila i napada na žene” koji su se dogodili početkom travnja u Frankfurtu. Frankfurtska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je, prema opisu žrtava, visok između 170 i 180 cm i nosi tamnu odjeću te ruksak.

Prema dosadašnjim iskazima žena žrtava, napadač koristi istu metodu: prikrade se ženi iza leđa, snažno je stisne stavljajući joj ruku na usta a potom je dodiruje i doslovno „onjuši kao pas“ oko vrata i po tijelu.

Od 11 dosad prijavljenih slučajeva napada na žene, većina se dogodila u Frankfurt-Nordendu, Frankfurt-Bornheimu i Frankfurt-Sachsenhausenu.

Prvi slučajevi sličnih napada, vjerojatno od istog počinitelja, zabilježeni su u ožujku. Kao što je Fenix već pisao, 15. ožujka na Dietrich-Bonhoeffer-Weg u Bornheimu, napadnuta je 16-godišnjakinja. Tjedan dana ranije, 7. ožujka, u istočnom i sjevernom dijelu Frankfurta dogodila su se dva slična napada. Napadnute su 28-godišnjakinja i 34-godišnjakinja.

Početkom travnja ti napadi su intenzivirani a napadač koristi uglavnom iste metode.

-Ne oklijevajte, prijavite policiji i svaki nagovještaj napada, poručuju iz policije koja provodi “opsežne mjere” kako bi konačno okončala neugodan i ponižavajući „nestašluk“ seksualnog manijaka.

Krim policija u Frankfurtu traži svjedoke i moli sve one koji mogu pomoći oko otkrivanja počinitelja da se jave na broj telefona 069-7555-1399, piše Fenix-magazin.