Home Crna kronika BiH: Muškarac nije pokušao oteti dvije djevojčice, evo što kaže policija

BiH: Muškarac nije pokušao oteti dvije djevojčice, evo što kaže policija

SHARE

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se poslije obavljenih provjera i istražnih mjera utvrdili da nije bilo pokušaja otmice djevojčica prošlog utorka uvečer u Ulici Slobodana Kusturića u Banjoj Luci.

Policajci su utvrdili da V. S. nije pokušao nasilno ugurati djevojčicu u vozilo, niti je vozilo bilo u blizini marketa u pomenutoj ulici.

“On je djevojčicu uzeo za ruku u namjeri da ostvari komunikaciju sa njom. To je kod djevojčice izazvalo strah, nakon čega ju je pustio i nije nastavio da se kreće za njom”, pojasnili su u policiji, prenosi Srpskainfo.

Podsjetimo, ATV je jutros javila da je u Banjoj Luci u utorak oko 19 sati pokušana otmica dvije djevojčice, koje je otmičar htio ugurati u automobil.

Zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu, identificiran je, pronađen i uhićen muškarac inicijala V. S. iz Banje Luke.

Djevojčice su uzrasta sedam i osam godina, a mediji su pisali kako ih je od otmičara spasio brat jedne od njih.

Kako ATV neslužbeno saznaje, osumnjičeni za otmicu je osoba koja se već nekoliko puta liječila u psihijatrijskim ustanovama.

Sve se odigralo u naselju Starčevica, kod marketa AS.Nakon završnih procesnih radnji, V. S. je sproveden u Kliniku za psihijatriju.