Home Zanimljivosti POTRESNA PRIČA! Ovo je događaj koji se krije iza Severinine pjesme ‘Prijateljice’

POTRESNA PRIČA! Ovo je događaj koji se krije iza Severinine pjesme ‘Prijateljice’

SHARE

Nikad zaboravljena Severinina pjesma ‘Prijateljice’ bezvremenski je hit čije riječi potiču emocije, a raznježiti može mnoge djevojke.

Posljednjih dana javnost je oduševljena njenim novim album ‘Halo’ s dobrim spotovima i pravim kadrovima kao što su oni iz pjesme ‘Kuma’ koji prikazuju scene s njezinog i Igorovog vjenčanja.

Ipak, ono što mnogi ne znaju jest da pjesma ‘Prijateljice’ krije jako dirljivu priču.

Još krajem srednje škole, Severina je sama napisala riječi pjesme, a potresnu priču kako je nastala cijela pjesma otkrila je u intervjuu za Dnevni avaz.

“Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me u Zagreb prijateljica plačući da mi kaže da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati pjesmu ”Prijateljice”. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, to je mojoj prijateljici u slavu. I drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva”, rekla je Severina.

Potresna priča o izgubljenoj prijateljici prepuna je osjećaja, a Severina je u riječi urezala dio srca i duše, piše Dnevno.hr