Home Zanimljivosti SLOVENKA TJAŠA, DUBLERICA SLAVNE SALME HAYEK ‘Mogu tvrditi da je moj muž...

SLOVENKA TJAŠA, DUBLERICA SLAVNE SALME HAYEK ‘Mogu tvrditi da je moj muž nevjerojatan čovjek, ali iskreno… Ja sam s njim samo zbog njegova tijela’

SHARE
Iza opasnih scena stoji svestrana i neustrašiva 32-godišnjakinja koja umjesto atraktivne glumice obavlja “prljavi posao” u Hrvatskoj

Iza svih opasnih scena kojih slavna glumica Salma Hayek, u ulozi Sonije Kincaid, ima napretek u nastavku akcijske komedije “Hitman’s Wife’s Bodyguard”, koja se ovih dana snima u Zagrebu, stoji lijepa, svestrana i prije svega neustrašiva 32-godišnja Slovenka Tjaša Perko.

I dok hollywoodska zvijezda ovih dana boravi u New Yorku, “prljavi posao” u hrvatskoj metropoli za nju odrađuje kaskaderka Tjaša.

Adrenalin

Iza ove Slovenke su brojni angažmani u filmovima gdje se pojavljuje kao dublerica poznatih glumaca, ali Tjaši nisu strani ni pravi glumački angažmani, a uspješna se pokazala i kao producentica, ali i scenaristica.

No, to je tek dio njezinih brojnih interesa i hobija, koje detaljno opisuje na svojoj web stranici na kojoj ima i blog za, kako kaže, mame, žene i možda neku vrstu muškog oka, dijeli recepte zdrave kuhinje, vježbe te brojne privatne trenutke sa suprugom Rokom i sinovima, 4-godišnjim Izakom Svarunom i 8-godišnjim Oskarom, pa tako i preporuke za putovanja s djecom.

Već na samom početku priče o sebi Tjaša napominje kako njezina stranica nije namijenjena zavidnim i lošim ljudima, a sve oko njezina života začinjeno je s dosta humora. Svoje sinove naziva “moja dva blaga”, a o suprugu ima samo riječi hvale.

“Moj muž je Rok, naše vjenčanje iz bajke bilo je u svibnju 2013., a zajedno smo do 2009. godine. Mogu tvrditi da je on nevjerojatan čovjek i moj najbolji prijatelj, ali iskreno… Ja sam s njim samo zbog njegova tijela. Provodim više od 200 dana u godini spavajući bez muža.

Dolazim iz divlje obitelji koja mi znači sve. Moj je otac položio adrenalin u moju kolijevku. Moj brat je pola mog srca”, piše Tjaša.

Voli putovati i otkrivati ​​nove kulture. Voli cvijeće i svaki dan se, tvrdi, čudi koliko ga ima u svijetu i koliko je lijepo.

“Čišćenje našeg doma je moja joga. Stvarno mrzim slaganje rublja i dobivam osip ako vidim trag šalice na staklenom stolu. Sport me hrani energijom, a kuhanje dobre i zdrave hrane dio je moje svakodnevice. Potajno jedem Nutellu žlicom. Moja omiljena hrana je krumpir. Da, dobro sam razmislila, istina je… Ali činjenica je da su mamin krumpiri iz peći stvarno najbolji”, otkriva Tjaša. Sportske aktivnosti i vježbe za zaposlene mame također su dio njezine stranice.

Tetovaže

“Uživam u prirodi i u gradu. Prilikom penjanja po brdima ili ležanja ispod stabla gledam kako lišće pleše. Ako bi me netko pitao kakav bi izgled zemlje bio najljepši, izabrala bih: palme, more, plavo nebo i pijesak”, objašnjava Tjaša. A što se nje same tiče, kaže da govori previše, da su njezine tetovaže posebna priča o njezinu životu. “Ja sam energična, poštena i pozitivna. Ponekad sam također puna sarkazma. Moje srce uvijek skače kad vidim svoja dva blaga.