Home Zanimljivosti Vjenčati se ili ne? Mladenka dva dana prije svadbe šokirala problemom zbog...

Vjenčati se ili ne? Mladenka dva dana prije svadbe šokirala problemom zbog kojeg bi većina odustala od svega, možda i odselila na drugi kraj zemlje

SHARE

Pripreme za vjenčanje su stresne, a jedan američki par, barem se tako pretpostavlja jer njihov identitet nije objavljen, suočio se sa potpuno neočekivanom situacijom pet dana prije velikoga dana.

Naime, na Facebooku se buduća mladenka, koja je sa zaručnikom godinu dana pripremala vjenčanje, izjadala i tražila savjet nakon što su doznali da je njezina 15-godišnja kćerka zatrudnjela s njegovim 16-godišnjim sinom, prenosi Daily Mail.

Tinejdžeri koji nisu u rodbinskoj vezi, djeca su iz prethodnih veza svojih roditelja, šokirali su budući bračni par samo nekoliko dana prije vjenčanja, a svi su zajedno počeli živjeti prije dva mjeseca.

Anonimna mladenka tražila je savjet što da napravi, treba li nastaviti s vjenčanjem prema planu ili ga otkazati. Dakako, njezina je priča izazvala brojne reakcije, mnogi su suosjećali s njom zbog situacije u kojoj se našla, bilo je onih koji su savjetovali da se djeca razdvoje i svi skupa idu na obiteljsku terapiju.

Nije nedostajalo ni savjeta da se par vjenča kako je i planirano, ali da ni ona ni on ne usvajaju partnerovo dijete, pa možda sve dobro prođe… Ali im definitivno nije lako.