Home Zanimljivosti Schwarzenegger brutalno napadnut s leđa dok se fotografirao s djecom

Schwarzenegger brutalno napadnut s leđa dok se fotografirao s djecom

SHARE

Zvijezda Terminatora prisustvovala je sportskom događaju u kongresnom centru Sandton u Johannesburgu, kad se dogodio napad. Bivši guverner Kalifornije fotografirao se s djecom i obožavateljima te ocjenjivao natjecatelje kad se dogodio incident, koji je 71-godišnjaka neugodno iznenadio.

Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se napad s leđa na holivudsku legendu, i to nogom u gornji dio leđa. Udarac je bio toliko jak da je Schwarzenegger pao. Muškarac koji ga je udario odmah je uhvaćen i pritom je urlao, a ubrzo je i uhićen, dok je slavni Austrijanac ubrzo otišao s natjecanja.

Fanovi glumca ne mogu vjerovati da je netko to mogao napraviti te mu pružaju riječi podrške na društvenim mrežama, ali i žestoko osuđuju napad. Drugi su bili impresionirani koliko je Arnie dobro podnio taj udarac te ga opisali kao zvijer i “žilavog starog gada”.

“Hvala vam za brigu, ali nema razloga za nju. Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam vidio snimak. Drago mi je samo da idiot nije prekinuo moj Snapchat”, naveo je Schwarzenegger na Twitteru.

Srećom, Schwarzenegger nije ozbiljnije ozlijeđen nakon napada, a njegovi predstavnici kazali su kako se čak i smijao kasnije. Motivacija za napad zasad nije poznata.